≫ 

Real masakriran u ponovljenom žrebu: Umesto Benfike idu na PSŽ

Jedan istovetan par i nekoliko velikih derbija nas čeka posle skandala pri prvobitnom izvlačenju

  • 17
Zreb Liga sampiona Printskrin: Uefa.com

Veliki propust UEFA-e uzdrmao je ceo fudbalski svet. Desila se greška kod ubacivanja kuglica u bubanj za izvlačenje, gde je Mančester junajted stavljen kao mogući protivnik Viljareala, a potom nije stavljen kao mogući rival Atletiko Madrida. Sve je to bio dovoljan razlog da se ponovi žreb, a ponavljanje je zakazano za 15 časova.

Real Madrid je uložio žalbu i tražio da oni i Benfika ne izvlače, jer se greška desila nakon što su oni izvučeni kao prvi par. A na ponovljenom žrebu, Kraljevići su prošli kao "bosi po trnju" pošto su izvukli jednog od najtežih rivala.

Bilo je neminovno da ćemo imati nezadovoljnih posle današnjeg žreba, a nekako sve ukazuje da najviše zbog ishoda ovog ponovljenog žreba mogu da se nerviraju u Real Madridu. Umesto Benfike koja im je bila originalno dodeljena u 12.00 časova, moraće da igraju protiv PSŽ-a što je ishod ponovljenog žreba.

Jedan par ostao je istovetan (Čelsi - Lil), dok ćemo gledati još nekoliko zanimljivih duela, pre svega onaj između Intera i Liverpula, a potom i Atletiko Madrida i Mančester junajteda. Dušan Tadić i Ajaks su odlično prošli, pošto se sastaju upravo sa portugalskom Benfikom.

Ovo su svi izvučeni parovi ponovljenog žreba za Ligu šampiona posle skandala koji se odigrao na izvlačenju u podne:

Salcburg - Bajern Minhen

Sporting - Mančester siti

Benfika - Ajaks

Čelsi - Lil

Atletiko Madrid - Mančester junajted

Viljareal - Juventus

Inter - Liverpul

PSŽ - Real Madrid

Kako je došlo do greške?

Sve je krenulo otkako je zamenjena kuglica, a da stvar bude gora, upravo je Mančester junajted izvučen kao rival Viljareala u osmini finala, ali je taj par poništen. Viljarealu je ponovnim izvlačenjem "zapao" Mančester siti.

Već pri izvlačenju narednog para desila se nova greška, pošto je u potencijalne rivale Atletiko Madrida bio uvršten i Liverpul, iako su te dve ekipe bile u istoj grupi, dok ''crveni đavoli'' nisu bili potencijalni protivnici Madriđana.

Atletiko nije imao sreće na žrebu, izvukao je Bajern Minhen, te su odmah po završetku meča uložili žalbu i tražili su od Uefe da pronađu "razumno rešenje". Nije dugo prošlo, UEFA je odlučila da im izađe u susret i ponoviće kompletan žreb.

Video: Stanković protiv Radnika 100. put na klupi Zvezde: Pobede su penicilin za sve

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DENI

    13. decembar 2021 | 13:53

    To je dokaz da se namesta sve zivo u fudbalu i da je fudbal postao neciji biznis i milionska zarada.

  • SRB IN CG

    13. decembar 2021 | 15:17

    UEFA mafija,Kosovo je Srbija

  • Rade

    13. decembar 2021 | 14:17

    Steta sto nije nasa zvezda u ligi sampiona, ponavljali bi do besvesti izvlacenje jer je niko ne bi hteo za protivnika. 🥴

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA