≫ 

Aguero se u suzama oprostio od fudbala: Slomio se pred kamerama, Laporta ga tešio

Zbogom i hvala!

  • 7

Bilo je izvesno, potom je određen i datum, a sada je taj datum i došao... Serhio Aguero je završio svoju profesionalnu fudbalsku karijeru.

Tužan dan za široku fudbalsku javnost, mogao je Argentinac još dosta toga da pruži, ali mu je sreća okrenula leđa. Prvo je došao u Barselonu želeći da igra sa Lionelom Mesijem, ali ga je njegov prijatelj napustio i otišao u PSŽ.

Zadesila ga je jedna povreda, kada se oporavio, usledili su problemi sa srcem i to je bilo to... Barselona je zakazala vanrednu konferenciju za štampu za današnji dan, gde je Aguero imao priliku da kaže svoje poslednje zbogom.

On je izašao pred veliki broj navijača i odmah je briznuo u plač uspevši da izusti tek jednu rečenicu, da bi potom i ceo stadion s njim zaplakao i zajecao. Jedno veliko ime odlazi u penziju, jedna istinska legenda i možda jedan od najboljih napadača u novijoj eri svetskog fudbala.

Pogledajte i kako je u slikama izgledao oproštaj Aguera, koga je tešio predsednik Barselone Đoan Laporta.

- Zdravlje je na prvom mestu. Medicinski tim mi je rekao da je najbolje da prestanem da igram. Napuštam Barselonu, završavam sa profesionalnim fudbalom - izjavio je Aguero, pre nego što je još više krenuo u suze, što možete videti i u snimku ispod.

Podsetimo, krajem oktobra su se desili srčani problemi i već tada je bilo izvesno da ovaj fudbaler neće moći još dugo da igra na vrhunskom nivou. Tokom svoje karijere, najdublji pečat je ostavio u dresu Atletiko Madrida, ali i u Mančester Sitiju kome je doneo titulu u sada već legendarnom meču protiv Kvin Park Rendžersa.

Video: Fudbaler Barselone pružio podršku Novom Pazaru

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Omicron+

    15. decembar 2021 | 13:04

    A to sto su srcani problemi kao i kod erixena nastali nedugo nakon vakcinacije to nije bitno.

  • Boban

    15. decembar 2021 | 21:53

    Zahvali se Gejtsu. Na kraju krajeva on te naterao na vakcinu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA