Mozzart daje najveće kvote na svetu: Lacio 2,00, Lil 1,75, Atletiko Madrid 1,60

Nigde nećete da nađete veće

  • 0
FK FC Lacio Udineze Foto: Tanjug/AP

Bogata fudbalska ponuda. Danas su na programu brojne lige širom Evrope, između ostalih i one najjače, Serija A, Primera, Liga 1… Bukmejkeri Mozzarta spremili su tri kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu. Proverite, stvarno je tako.

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na planeti u Mozzartu.

VENECIJA – LACIO (SREDA, 16,30), DVOJKA 2,00

Velika kvota na Lacio, s obzirom na to da novi prvoligaš nije dobio pet uzastopnih utakmica u prvenstvu, ali oprez – Bjankoćelesti igraju bez svog najboljeg strelca. Čiro Imobile je testiran na korona virus, pa će propustiti drugi vezani meč svog tima (prethodni nije igrao zbog problema sa stomakom). Kako bilo, Pedro je u odličnoj formi, Felipe Anderson se polako budi, te Sari svakako ima opcija u napadu. Venecija se posle tri uzastopna poraza trgla, uzela je bod Juventusu, potom i Sampdoriji, ali joj je za ulazak u mirnije vode potrebna pobeda. Protiv Lacija je nema na prethodnih pet međusobnih susreta u svim takmičenjima, mada su poslednji odigrali davne 2002. godine, kada je Venecija kao poslednjeplasirani tim ispala iz Serije A.

BORDO – LIL (SREDA, 21.00), DVOJKA 1,75

Duel probuđenih timova. Bordo je mesec i po dana bio bez pobede, ali je u prošlom kolu dobio Trou, pride kolo ranije uzeo bod Lionu, pa je konačno pobegao iz opasne zone. Pride je napumpao samopouzdanje pobedom od 10:0 u Kupu protiv niželigaša. Lil s druge strane i dalje ne deluje šampionski, ali se polako uzdiže na tabeli. Serijom od šest mečeva bez poraza u prvenstvu (deset u svim takmičenjima) došao je nadomak gornjeg dela tabele, a novom reckom protiv Bordoa mogao bi tamo i da uskoči. Lil u poslednje vreme lako izlazi na kraj sa Bordoom, dobio je svaki od prethodna četiri međusobna susreta, a u istom periodu je od Žirondinaca primio samo jedan gol. Na oprez pozivaju povrede Jazidžija, Ikonea i Vee, ali i Bordo ima podosta izostanaka – čak šest!

GRANADA – ATLETIKO MADRID (SREDA, 19.00), DVOJKA 1,60

Šampion Španije je u očajnoj formi, ima tri vezana poraza, pa je lider Primere Real već odmakao na čak 14 bodova. Atletiko mora da se trgne jer mu nije sigurno ni mesto u Ligi šampiona. Pred izabranicima trenera Dijega Čola Simeonea je duel sa Granadom, ekipom iz donjeg dela tabele. Anadalužani su loše krenuli, ali su sve bolji, nemaju poraz u šampionatu Španije već četiri kola, pa su izašli iz opasne zone. Prošle sezone su Madriđani oba puta dobili današnjeg rivala. Na svom Metropolitanu je bilo čak 6:1, a u Granadi 2:1.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.ž

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA