≫ 

Iliev: Ne sećam se da je naš fudbal ovako napredovao, jednostavno je leteo

VAR je doprineo i da Superliga izgleda bolje, kaže Iliev

  • 15

Funkcioner Partizana Ivica Iliev, pre dodele Zlatne lopte, izjavio je da je srpski fudbal dosta uznapredovao.

- Posle toliko borbi na terenu, gde smo svi bili pod stresom, razmišljajući o svemu što fudbal donosi, pobede i poraze... Zaslužena pauza za srpski fudbal, počev od reprezentativnog. Analizirjući poslednjih nekoliko decenija, ne sećam se da je naš fudbal ovoliko napredovao. Jednostavno je leteo - rekao je Iliev za Arenasport.

Crvena zvezda će igrati u osmini finala Lige Evrope, a Partizan u šesnaestini finala Lige konferencija.

- Spektakularan uspeh. Rejting srpskog fudbala je na rekordno visokom nivou. Prelepa nas budućnost čeka. Samo reči hvale za sve aktere.

VAR je doprineo i da Superliga izgleda bolje.

- Partizan je godinama pokušavao da objasni koliko je VAR bitan, kada je tako u svetu i Evropi, što ne bi i nama valjao? Uvereli smo se da, pored poboljšanja kvaliteta, imamo fantastične rezulteta i mnogo golova. Fudbal je živnuo, a samo je uvedena VAR tehnologija", zaključio je Iliev, konstatujući da sportski sektor crno-belih radi na pojačanjima svakodnevno - zaključio je Iliev.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • МАРАКАНА РОЂАЦИ

    23. decembar 2021 | 18:01

    Ни ја се не сећам да је Флора победила неког у Европи

  • Radovan

    23. decembar 2021 | 16:09

    Drzava treba da sto hitnije stabilizuje Radnicki iz Nisa, Vojvodinu, ali i Radnicki iz Kragujevca, i da ih sto vise priblizi do nivoa kvaliteta Zvezde i Partizana. To nam je neophodno da bi mogli da odbranimo bodove stecene u Evropi, i da je koliko je god moguce upadnemo u top 10 liga Evrope, jer ne mogu samo Zvezda i Partizan da guraju ligu. Tih 5 klubova trebaju biti top srpski klubovi, jer su iz vecih gradova, a i prvenstvo bi bilo zanimljivije. Kombinatorika je jasna, jer kada imamo kao sada 2 jaka kluba, to su samo 2 derbija u sezoni. Na svakih 15 kola. Kada dodamo 3 jak klub, to su 6 derbija po sezoni, sa cetvrtim dobijamo 12 derbija, a ako bi imali 5 jakih klubova to je ukupno 20 derbija po sezoni. Znaci od 30 kola, mi bismo na 20 kola imali po jedan derbi. To bi bilo mnooogo zanimljivije, nego trenutna Škotska liga.

  • Sd

    23. decembar 2021 | 14:43

    😂😂😂Da nije smešno,bilo bi tužno😫😫😫

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA