Nova šansa za Crvenu zvezdu? Aleksandar Kolarov dobija otkaz u Interu!

Tako bar tvrde Italijani...

  • 37
Inter MIlan Foto: Tanjug/AP

Kako piše specijalizovani fudbalski italijanski list "Tutomerkato", srpski levi bek, Aleksandar Kolarov dobiće otkaz u Interu već tokom januara. Možda bi ovo bila i dobra prilika za Crvenu zvezdu, koja je letos već pregovarala s iskusnim defanzivcem.

Kolarov (36) već dugo nije u planovima uprave Intera, o čemu govori činjenica da je ove sezone upisao tek tri nastupa u plavo-crnom dresu.

Letos se sve krčkalo oko njegovog dolaska na Marakanu, ali se u poslednjem trenu sve raspršilo poput dima.

Nesumnjivo je da iako već u godinama, Kolarov bi svojim iskustvom mogao dosta da doprinese Crvenoj zvezda koja odavno "kuburi" s pozicijom levog beka, dok bi dobro došla i njegova polivalentnost u slučaju da zatreba jedan štopera u formaciji s trojicom pozadi.

Ipak, ovih dana italijanski mediji navode i da neki klubovi iz Serije A poput Kaljarija žele Kolarova u svojim redovima, pa bi status fudbalera mogao da ostane nepoznat bar još neko vreme.

Video: Zvezdan Terzić progovorio o dolascima Prijovića, Arnautovića, Kolarova uz zagonetan osmeh

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pera

    24. decembar 2021 | 18:26

    Nek saceka da napuni 39 tad kazu su prave godine za nasu ligu !!!

  • Vlado

    24. decembar 2021 | 15:56

    I ovako su najstarija ekipa, a s Kolarevim mogu u starački dom. Igrač koji nije zaslužio da ga se spominje.

  • General

    24. decembar 2021 | 16:57

    Ja se samo pitam, jel smo mi zaista u drzavi Srbiji nemamo, bar za poziciju tog beka sa kojom kuburimo od pamtiveka… ni jednog mladog talentovanog igraca da ga pokupimo od negde i detetu damo sve sta treba, da mu klub obezbedi ugovor, skolstvo itd. Da to dete dodje u klub kakav je Zvezda i pustimo ga neka napreduje i roka. Jel stvarno ne mozemo bar takvog jednog igraca kao klub da dovedemo "s ulice " i apravimo mozda od tako potencijalno talentovanog mladica neku potencijalnu fudbalsku zvezdu. Koja uslovno receno nije neki guzonjin sin vec koji bi svojim talentom opravdao sve to sto sam gore naveo. Ovaj Partizan bar izforsira nekog klinca pa nacini nesto od istog. A Zvezda, postadose rehabilitacioni centar za propale igrace. Bruka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA