≫ 

"Srami se, izdao si Islam": Salah preplavljen negativnim porukama zbog fotke Božićne idile

Ljudska glupost je neuništiva, pokazuje i ovaj primer

  • 10

Fudbaler Liverpula Mohamed Salah je poput mnogih njegovih kolega u dane Božića ispozirao u skladu sa praznikom - u toplom okruženju, sa suprugom i decom ispod jelke, i naravno pobrao brojne pozdrave, simpatije, i ljubav od svojih pratilaca. Makar od većine njih.

Međutim, nije mali broj onih koji mu zameraju, jer je kao musliman čestitao Božić. To je, kažu, nedopustivo.

Od 50.000 komentara na pomenutu fotografiju, mnogo je negativnih.

"Srami se! Izdao si islam". "Ti si musliman i ne smeš slaviti Božić. Znaš to!", "Više nisi arapski ponos", 'To nije naš praznik", "Prestanite ga pratiti", samo su neke od poruka ispod Salahove objave.

Naravno, veći je broj onih pozitivnih od njegovih pratilaca, bivših i sadašnjih saigrača koji su, kao i Salah, iznad podela svih vrsta, čija je svest dovoljno čista i jasna, a srce veliko, da umeju da veličaju ljubav i veru ma kako se ona zvala i odakle dolazila.

Nažalost, uvek će biti onih koji će pogrešno tumačiti čak i najdobronamernije i najtoplije poruke, širenje ljubavi, kao što je upravo ova Salahova.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by Mohamed Salah (@mosalah)

Video: Mesi sa suprugom đuskao za Badnje veče

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • alal vera alal vera

    26. decembar 2021 | 16:28

    islam tolerantna religija

  • Marko

    26. decembar 2021 | 16:23

    Pa vise izgleda kao da ga slavi a ne samo da je cestitao a svi znamo koliko su muslimani tolerantni i kakvi su im zakoni za one koji promene veru tako da komentari netrebaju da cude.

  • Goran

    26. decembar 2021 | 20:32

    Granice ljudske gluposti nemaju kraj! Sto bi mi smetao neko ko je musliman, katolik, jevreji... Ljudi mogu da se "podele" samo na ljude i ne ljude! Zbog tih podela i ceo svet je u apsurd, kome je bitna vera, boja koze? Zna se kome. Znam, bice dosta negativnih komentara, minusa... ali ja moje misljenje ne menjam, meni je covek ma koje vere bio ako je ok covek

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA