"Počinjem da verujem da će VMS biti startni golman Srbije na Mundijalu"

Zanimljivo viđenje oca braće Milinković-Savić

  • 5
Vanja Milinković Savić Foto: MN Press

Otac Sergeja i Vanje Milinković-Savića, Nikola, dao je endavno jedan intervju za portugalsku "A Bolu" u kom je govorio o karijerama svojih sinova u Seriji A!

Sergej je poslednjih nekoliko godina nosslac igre Lacija, Vanja je glavni čuvar mreže Torina, a njihov otac ističe da je veoma srećan trenutnom situacijom kada su pomenuti fudbaleri u pitanju.

- Oni me čine ponosnim. Sergejeva karijera je odlična, a Vanja je konačno dobio priliku. Za dve godine biće na vrhu. Sergej je izuzeto porastao za ovih sedam godina u Laciju. Uvek se priča o njegovom odlasku, ali ga predsednik na kraju uvek zadrži. Srećan je u Laciju, ali i sa reprezentacijom s kojom će igrati SP. Obojicu ih vidim u Kataru, a počinjem da verujem i to da će Vanja da bude starter - rekao je Nikola i dodao:

- Lacio nije tako jak kao poslednjih godina. Pre nego što je izbila pandemija, Lacio je morao da bude šampion. Trebalo je to da iskoriste. Sada plaćaju zbog adaptacije na novi sistem igre zbog promene menadžera, a ja kao bivši igrač ne želim da osuđujem kvalitet trenera.

Lacio je polusezonu završio na 8. metu sa 31 bodom. Atalanta im na 4. mestu beži sedam bodova, dok su ispred i Roma i Fiorentina sa 32, odnosno Juventus sa 34 osvojena boda. S druge strane, Torino je na 11. mestu sa 25 bodova - 14 više od zone ispadanja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boske100

    27. decembar 2021 | 10:50

    Rat počinje na više frontova. Kornjače i aligatori u savezu, a sad ovaj isto u reprezentaciji. Pitam se da li su Vujovići isto tako davali izjave kada su igrali za reprezentaciju 🤔? A da, nisu, jer je to bila REPREZENTACIJA, ako ti selektor kaže da igraš onda igraš, ako ti selektor kaže da vežeš pertle drugima, onda vežeš pertle.

  • N

    27. decembar 2021 | 11:01

    Mozes samo da verujes. Neces se pitati ni ti niti menadzeri kojekavi nego samo selektor. Dosta je vise bilo kombinacija.

  • zvezda to odradjuje

    27. decembar 2021 | 12:49

    moguce je..ovi iz zvezde ce srusiti piksia I NASTAVIT URUSAVATI SRPSKI FUDBAL radi prodaje svojih kilavih skupo placenih promasaja koje oni zovu pojacanja.nece piksi docekati prvenstvo na celu reprezentacije..tu je kvaka i zato ce taj golman u pokusaju stati na gol ..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA