Juventus odustaje od Dušana Vlahovića? "Stara dama" cilja drugog napadača iz Serije A

Sasuolo bi posle Boge mogao da ostane bez još jedne napadačke igle iz svog tima

  • 1
Dušan Vlahović, Đanluka Skamaka Foto: Tanjug/AP

Već neko vreme se spekuliše o mogućem transferu Dušana Vlahovića iz Fiorentine u Juventus. Fiorentina je jasno naglasila da ne želi da proda igrača svom rivalu, a to potvrđuje i Gazeta. Odnosno, italijanski mediji tvrdi da je Juventus odustao od Vlahovića, pošto im je prva želja Đanluka Skamaka, napadač Sasuola.

Skamaka je ove sezone nekoliko puta skrenuo pažnju na sebe svojim sjajnim igrama, iako statistički nije baš oduševio (postigao je šest golova na 19 utakmica), on je imao nekoliko svojih blistavih momenata.

Problem oko transfera stvara i visina obeštećenja koju traži ekipa Sasuola. Naime, oni žele 40 miliona što je previše u ovom trenutku previše za Juventus, koji želi Skamaku da dovede na dvogodišnju pozajmicu.

Takođe, Đanluka Skamaka je upisao i dva nastupa za reprezentaciju Italije, dok prestižni sajt zadužen za cene igrača "Transfermarkt" procenjuje Skamaku na vrednost od 15 miliona evra. Podsetimo, pored Vlahovića, mediji su takođe povezivali i Maura Ikardija sa Juventusom, ali očigledno, čelnici "Stare dame" imaju drugačije planove.

Video: Ekskluzivan intervju s Dušanom Vlahovićem: O Ibrinoj poruci na srpskom, razgovoru s Ronaldom...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boki

    28. decembar 2021 | 02:35

    Pre neki dan čitam Juventus dovodi Mitrovica…ovo nema nigde ! Neće oni nikud ! Kriza je !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA