Fudbaler Čuke na meti Marselja, Francuzi pišu: "Za transfer je potrebno 4-5 miliona"

Jovanović bi ove zime mogao u Francusku

  • 5
đorđe jovanović Foto: MN Press

Sa 11 golova koliko je psotigao u Superligi, napadač Đorđe Jovanović definitivno je bio najbolji fudbaler Čukaričkog tokom jesenjeg dela sezone! I to pored činjenice da celu nije ni igrao, jer je zbog polomljenog rebra pauzirao skoro mesec dana!

Otuda i ne čudi što je Jovanović verovatno najzanimljiviji igrač Čuke na januarskoj transfer pijaci, što govore i informacije francuskih medija koje ga sele u Olimpik iz Marselja.

Naime, "footmercato" navodi da je Jovanović jedan od izbora rukovodstva Marselja koji na mestu klasičnog napadača ima samo Arkadijuša Milika, jer je Bamba Dieng planiran da ide na Afrički kup nacija i tamo predstavlja Senegal.

Zanimljivo, Francuzi pišu da bi Marselj za ovaj potencijalni transfer trebalo da izdvoji između četiri i pet miliona evra što bi svakako bio najveći transfer u istoriji Brđana. Naravno, ukoliko do eventualnog posla dođe.

- Otrgnuti ga od njegovog kluba neće biti lako. Zaista, u redovima je još nekoliko evropskih klubova i za to bi bilo potrebno platiti između četiri i pet miliona - piše u tekstu Francuza.

Jovanović je dete Partizana i u inostranstvo se obreo kao veoma mlad. Potpisao je za Lokeren, igrao je još i za Kadiz i Kartahenu, da bi na polusezoni 2020/21 zvanično dobio pravo da nastupa za Brđane s kojima je trenirao prethodne jeseni.

Tokom januara ove godine, Jovanovič je na pripremama Čuke dao intervju za Telegraf u kom je objasnio da je njegov odlazak iz Partizana bio filmska priča i šta mu je to najviše smetalo u Humskoj.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA