Jović završio na naslovnoj strani: Luka i Real - promena plana!

Kako su dve utakmice promenile celokupnu situaciju

  • 0
Luka Jović Foto: Tanjug/AP

Srpski napadač Luka Jović našao se u utorak na naslovnoj strani španskog lista "AS" koji tvrdi da je u njegovom slučaju došlo do neočekivane promene plana!

Jović je bio viđen na izlaznim vratima Reala ove zime, ali "AS" tvrdid a su utakmice protiv Real Sosijedada i Intera promenile planove i da će Srbin definitivno ostati u Madridu u pokušaju da uhvati poslednji voz kada je u pitanju njegova karijera u belom dresu.

- Svestan je da će, ako ne iskoristi ovaj novi život koji je dobio, novi klub onda potražiti tokom leta - stoji u tekstu lista "AS" o Joviću.

Ističe se da se i kod samog Jovića promenilo viđenje celokupne situacije, te da je posle gola i asistencije Sosijedadu i pohvala od strane trenera Karla Anćelotija, odlučio da na zimu ne izlazi na transfer pijacu - odnosno ne traži odlazak na pozajmicu.

Jović je pre pet dana napunio 24 godine i daleko od toga da za njega vreme ne radi. Ipak, činjenica je da mu je cena, ako gledamo Transfermarkt", pala sa 60 na 20 miliona. Kao i da je proleće poslednja šansa da se dokaže, jer bi od leta mogao da ima dodatnu konkurenciju u vidi Kilijana Embapea ili Erlinga Halanda.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA