≫ 

Bomba iz Rusije: Marko Nikolić preuzima velikana, Grobari će biti oduševljeni!

Izgleda da pauza bivšeg trenera Lokomotive neće dugo trajati

  • 6
Marko Nikolić Foto: Pavel Bednyakov / Sputnik

Kao bomba je odjeknula informacija u ruskim medijima da će se Marko Nikolić u januaru vratiti u Moskvu, i to u CSKA. Srpski stručnjak je nedavno napustio glavni grad Rusije i Lokomotivu, a kako saznajemo, već dve nedelje je u pregovorima sa CSKA iz Moskve i nalazi se na korak od preuzimanja Armejaca.

Ovu informaciju donosi i uticajni i pouzdani Sport Ekspres iz Rusije.

Kako Telegraf saznaje, pored CSKA u igri je i Krasnodar, koji je poslao ozbiljnu i primamljivu ponudu. Takođe, nedavno je Nikolić imao i poziv Spartaka iz Moskve, ali se sve završilo samo na tome, bez ozbiljnijih pregovora.

Ipak, trenutno je CSKA najrealnija opcija.

Nikolić je Lokomotivu napustio početkom oktobra, a glavni razlog toga je bio dolazak Ralfa Rangnika koji je želeo da uspostavi novu filozofiju u klubu, pa je doveo nekoliko mladih igrača i umesto napada na titulu, kao glavni cilj postavio razvoj igrača. Nekadašnjem treneru Partizana se to nije svidelo, pa je usledio sporazumni raskid ugovora, koji je i naplatio sa 3 miliona evra.

Ipak kako sada stvari stoje, neće Nikolić biti dugo bez posla. Nakon lošeg završetka polusezone, uprava CSKA očigledno želi da se rastane sa nekadašnjim fudbalerom tog kluba Aleksejem Berezuckim, a kao novog trenera žele srpskog stručnjaka, sa kojim je načelni dogovor već postignut, prenose ruski mediji. Srpski trener bi trebalo da preuzme klupu ''Armejaca'' već u januaru.

U ovom trenutku CSKA se nalazi na četvrtom mestu ruske Premijer lige sa 30 bodova, osam manje od prvoplasiranog Zenita.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Video: Marko Nikolić o Stanojeviću i Lalatoviću pred derbi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA