≫ 

SIJUUUU! Junajted se istresao na Barnliju, publika i Ronaldo uvežbali novu proslavu gola

Sigurna i ubedljiva partija ekipe Ralfa Rangnika

  • 0
Krsitijano Ronaldo

Foto: Printscreen/Twitter

Fudbaleri Mančester Junajteda arihivirali su kiks protiv Njukasla za Boksing dej i ubedljivom partijom na Old Trafordu savladali Barnli sa 3:1 u okviru 20. kola Premijer lige.

Za razliku od meča sa Svrakama Kristijano Ronaldo je ovog četvrtka došao na utakmicu na kojoj su navijači "Crvenih đavola" čestitali 80. rođendan čuvenom Ser Aleksu Fergusonu.

Ronaldo je slučajno asistirao Skotu Mektominiju za vodeći pogodak u osmom minutu, a da će bodovi ostati na "Teatru snova" bilo je jasno u 25. kada je Ben Mi skrenuo u mrežu loptu koju je poslao Džejdon Sančo.

Old Traford je pao u trans u 35. kada se najveći ljubimac našao na pravom mestu i posle odbrane golmana Henesija i stative ćušnuo loptu u mrežu za velikih 3:0.

Istovremeno, Ronaldo je potrčao u svoju specifičnu proslavu gola, a ovog puta imao je i adekvatnu podršku publike koja je sa tribina vikala "SIJUUUU" i dodatno oraspoložila Portugalca.

Gosti su do počasnog pogotka stigli u 38. minutu preko veterana Arona Lenona koji je srećno matirao De heu posle grešaka Megvajera i Baija.

Drugo poluvreme bilo je samo puko odrađivanje posla, Junajted je propustio još nekoliko šansi da uveća prednost, ali je zadovoljstvo ostalo.

Naš Nemanja Matić bio je starter posle mesec dana u Premijer ligi i odigrao je solidan meč za Junajted.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA