≫ 

Dinamo podiže lestvicu transfera: "Modri" daju šest miliona evra za Argentinca

Zagrebački klub pregovara o transferu krilnog fudbalera Godoj Kruza

  • 2
FK Dinamo - FK Totenhem Foto: Tanjug/AP

Zagrebački Dinamo po mnogim parametrima prednjači u odnosu na balkansku konkurenciju, "Modri" i dalje drže primat kada je reč o rezultatskim uspesima, posebno su efikasni kada je reč o prodaji igrača, ali, iz godine u godinu, i u ulaganju u igrački kadar.

Hrvatski prvak drži mnoge rekorde u prodaji igrača, a uskoro bi i jedan "ulazni" transfer mogao da postavi Dinamo na pijadestal i u tom segmentu poslovanja.

Naime, kako prenose argentinski mediji, Dinamo je u poodmaklim pregovorima sa Godoj Kruzom u vezi sa transferom krilnog igrača Martina Ohede (23), čija je vrednost 6 miliona evra!

Oheda je prethodne sezone u prvenstvu postigao 12 golova uz tri asistencije u 23 meča, a u liga kupu dodao je tri gola i asistenciju u 13 utakmica.

Pregovori s hrvatskim prvakom, kako prenose hrvatski mediji, već su odmakli i do ponedjeljka bi sve trebalo biti rešeno. Interes za OHedom pokazao je i Orlando Siti koji nudi ponudu za 80 posto prava na igrača, ali čini se da će Argentinac prema Hrvatskoj, jer Dinamova ponuda ide do 90 posto.

Zanimljivo, ovaj fudbaler je tek 50 posto u vlasništvu Godoj Kruza.

- Godoj je kupio 50 posto prava na mene, Rasing ima 30 posto i još jedna grupa 20 posto. Ne znam šta će se dogoditi, ali hteo bih da ponovim godinu poput ove u kojoj sam se osećao pun samopouzdanja. Sudbina će reći gde ću u budućnosti - rekao je nedavno Martín.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Serb

    31. decembar 2021 | 11:07

    Bolje Gobeljica da su uzeli iz Zvezde za 2m 😂

  • 1389

    31. decembar 2021 | 11:52

    Kako doktor kaže, oni su največji klub Balkana..pa šta čemo sa lestvicom ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA