Vest koja se čekala na Marakani: Arboleda izabrao klub u kom nastavlja karijeru

Kolumbijac doneo odluku posle nekoliko dana neizvesnosti

  • 25
FK Serif i FK Crvena zvezda, Tiraspol (Moldavija) - Revans mec treceg kola kvalifikacija za Ligu sampiona Foto: ATA Images

Imala je Crvena zvezda veliku želju da ove zime odbranu pojača kolumbijskim štoperom Danilom Arboledom iz Šerifa, ali je taj plan generalnog direktora Zvezdana Terzića propao jer je fudbaler otišao u Ujedinjene Arapske Emirate.

Danima su čelnici crveno-belih pokušavali da dođu do kapitalnog pojačanja pred nastavak takmičenja na evropskoj i domaćoj sceni, međutim, za Arboledin potpis će morati da sačekaju neku drugu priliku.

Njegovo ime dugo je "visilo" na tabli u kanceleriji generalnog direktora crveno-belih, ali je na kraju presudila platežna moć drugih koji su oduševljeni kvalitetima Kolumbijca u Ligi šampiona.

Arboleda će karijeru nastaviti u klubu Al Ain, gde će ga trenirati čuveni Ukrajinac Sergej Rebrov, dok će fudbaler sa Arapima potpisati ugovor do leta 2023. godine.

Ovim dogovorom stavljena je tačka na spekulacije o njegovom dolasku u Crvenu zvezdu, a osim prvaka Srbije, kolumbijskog defanzivca su silno želeli i italijanski Kaljari, španski Kadiz, kao i lider turskog prvenstva Trabzon.

Video: Zvezda žestoko oštećena: Šerif poveo iz ofsajda, na snimku se sve jasno videlo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mića

    31. decembar 2021 | 16:12

    Što bi Terza plaćao igrače, kad ih sa isteklim ugovorom koje niko neče koliko hočeš. Tu su igrači tipa Tomanea, Kanjasa, la Prevare, Dionija, Bakajoka,...To nama treba, jer mi se ne razumijemo u fudbal ali tu je Terza da nas uputi u tajne tog sporta. Zato što se ne razumijemo tribine su sve praznije i praznije.

  • Doćiće

    31. decembar 2021 | 13:28

    Kad napuni 37 godina, pun mi k. ovih stranaca, daj našu decu!

  • Zis

    31. decembar 2021 | 11:58

    Koga bre mi da dovedemo?Neku ispušenu muštiklu,Terza godinama zamazuje oči navijačima .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA