≫ 

Najbogatiji klub na svetu hoće Luku Jovića: Evo kako planiraju da obore transfer rekord

U godini Mundijala Srbin ne bi smeo da sedi na klupi...

  • 9
Luka Jović Foto: Tanjug/AP

Srpski napadač Luka Jović mogao bi da napusti Real Madrid ove zime, a na stolu navodno ima ponudu Njukasla. Bogati novi vlasnici Svraka žele po svaku cenu da stvore jači tim i da za početak obezbede opstanak u Premijer ligi.

Ideja da dođe novi napadač, koji bi pomogao Kalumu Vilsonu da golovima donese preko potrebne bodove. Engleski mediji tvrde da stručni štab Njukasla izuzetno ceni Lukine kvalitete i veruju da bi bio pravo zimsko pojačanje.

Jović je u Real stigao letao 2019. godine za 60 miliona evra iz Ajntrahta, a madridski klub bi ga sada prodao i za duplo manju sumu, što Njukaslu, nezvanično najbogatijem klubu na svetu, ne bi predstavljao problem.

Naravno, nije isključena ni pozajmica uz mogućnost otkupa, ali najpre se čeka odgovor Luke Jovića i njegovih menadžera. Srbin je svestan da se neće mnogo naigrati pored Karima Benzeme, iako se njegov status donekle popravio u poslednjih mesec dana.

Ne treba zaboraviti ni da je godina Mundijala u Kataru i da mnogi igrači žele minutažu kako bi se nametnuli svojim selektorima, pogotovo Luka kome su konkurencija Aleksandar Mitrović i Dušan Vlahović, koji igraju najbolje sezone u svojim karijerama.

Zato je jasno da Luka ne sme da dopusti sebi još šest meseci grejanja klupe u Madridu.

Video: Specijalni gosti na utakmici Zvezde: Luka Jović i Sofija Milošević gledali crveno-bele protiv Reala

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA