Bivši treneri Zvezde i Partizana podelili bodove na Bliskom istoku

Ekipa Al Itifaka je održala fudbalski čas, ali ni to nije bilo dovoljno za pobedu

  • 3
Vladan Milojević, Vuk Rašović Foto: MN Press

Fudbalski trener koji su nekad predvodili "Večite rivale", Vladan Milojević, nekadašnji trener Zvezde koji sada trenira Al Itifak, i Vuk Rašović, bivši trener Partizana koji sada vodi Al Fejhu, odigrali su 1:1 u meču 15. kola lige Saudijske Arabije.

Takođe, treba napomenuti i da je ovo prvi meč gde je još jedan bivši član Večitih, Vladimir Stojković, primio gol posle tri vezana "klin šita" i više od 300 minuta bez primljenog pogotka.

Ekipa gde su bivši Partizanovci, Al Fejha, povela je već u 33. minutu meča preko Abdulmonama i tim rezultatom se otišlo na poluvreme. U drugom delu igre, ekipa Vladana Milojevića je doslovno preuzela inicijativu i počela da dominira.

Uputili su čak 13 šuteva ka golu Vladimira Stojkovića, od čega je pet išlo u okvir. Jedan od njih je bio i "koban", i to onaj u 84. minutu kada je Sliti postigao izjednačujući pogodak.

Uprkos remiju, Al Fejha je dobro kotirana na tabeli, nalaze se na šestom mestu, dok je Al Itifika samo tri boda iznad zone ispadanja.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Video: Milojević na oproštajnoj konferenciji: Ovo je momenat kada sam odlučio da odem

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA