≫ 

Kad je neko majstor, onda je majstor: Piksi cepao mrežu, ali ovog puta na košu

Neverovatan je

  • 1

Dragan Stojković Piksi je legenda srpskog fudbala. Bio je to kao igrač, opravdao je to kao selektor i odveo je reprezentaciju Srbije na Svetsko prvenstvo u Katar. Ipak, čak i pored fudbalskog umeća, Piksi je pokazao da poseduje određene kvalitete i u drugim sportovima.

Nekad je potreban naporan rad, prevelik talenat i još veći rad da bi se ostvarili u nečemu. Ili s druge strane, kako bi se narodski rekli, potrebno je roditi se pod srećnom zvezdom.

Piksi je izgleda objedinio sve te navedene stvari, a to je pokazao i tako što je uzeo košarkašku loptu u ruke. On je lagodno pogodio dva šuta sa poludistance, a potom mu je šut za tri poena "izašao iz koša".

Kako je to sve izgledalo, možete pogledati u videu na početku teksta, a ko zna, možda Piksi uspe da odvede i košarkaše na Svetsko prvenstvo ako za to bude bilo potrebe.

Video: Piksi: Je l mi dobar stajling? Ubiće me, Snežana! Tadiću, Jelena ti ugrožava mesto za Katar!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Fgg

    5. januar 2022 | 12:26

    Svi koji su igrali basket i iznosili svoju loptu znaju koliko boli kad neko uzme da pimpuje nogom ili sutira nogom basketaru ahhahaha 😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA