≫ 

Rim slavi Srbina: SMS dao gol, namestio drugi, pa nebeskim skokom u 93. doneo bod Laciju

Kakva utakmica u izvedbi srpskog reprezentativca

  • 0
Sergej Milinković Savić Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Lacija remizirali su protiv Empolija 3:3, iako su većim delom utakmice bili bliže ponoru i porazu nego i ovom, zlata vrednom bodu. Najzaslužniji je srpski reprezentativac Sergej Milinković Savić koji je postigao dva gola.

Mučio se Lacio, bio je na korak od poraza, kada je na scenu stupio Sergej.

Loše je počela utakmicu ekipu Mauricija Sarija, već posle osam minuta igre su imali zaostatak od dva gola. Empoli je vodio 2:0 i sve je slutilo na novu katastrofu.

Ćiro Imobile je u 14. minutu uspeo da smanji i to na asistenciju srpskog reprezentativca. Ovim rezultatom se otišlo na poluvreme.

Lacio je krenuo u veliku ofanzivu u drugom poluvreme, sada je Sergej postigao gol za 2:2 i vratio je u igru svoj tim. Ipak, Empoli je iskoristio nepažnju, dali su gol i poveli sa 3:2.

Opet je Lacio svim silama krenuo napred. Patrik je postigao gol za 3:3, ali je VAR poništio zbog igranja rukom. Kasnije, sudija je pokazao na belu tačku, ali ni Imobile nije iskoristio jedanaesterac.

Kada su već svi pomislili da će Lacio doživeti poraz, Sergej je opet uzeo u svoje ruke, skočio je i glavom savladao golmana Empolija u 93. minutu igre, čime su Rimljani došli do boda.

Video: Sergej Milinković Savić iznenađen dolaskom navijača na meč

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA