Mozzart daje najveće kvote na svetu: Inter 1,48, Arsenal 1,40, Vulverhempton 1,50, Kamerun 1,60!

Nigde nećete da nađete veće

  • 0
Arsenal - Aston Vila Foto: Tanjug/AP

Nova godina, novi izazovi i prilika da se zaradi. Bukmejkeri Mozzarta spremili su četiri kvote za neke od najinteresantnijih fudbalskih utakmica koje se igraju ove nedelje, a koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu.

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na planeti u Mozzartu...

INTER - LACIO (NEDELJA, 20.45), KEC 1,48

Inter je loše startovao u prvenstvu Italije, ali je uspeo brzo da dođe sebi i uđe u formu. Dok su glavni konkurenti kiksirali, tim Simonea Inzagija je redovno uzimao bodove, smanjio zaostatak i postao lider. Dok su Nerazuri na samo bod prednosti od drugoplasiranog Milana, uz meč manje, trećeplasirani Napoli ima šest bodova zaostatka. Večeras Inter dočekuje Lacio, koji je prvi krug šampionata proveo ispod svojih mogućnosti. Sastav Mauricija Sarija je tek osmi na tabeli, sa šest bodova manje od četvrte Atalante. Lacio je u prošlom kolu teškom mukom izvukao remi 3:3 sa Empolijem, prekinuvši seriju od dve pobede u nizu.

NOTINGEM FOREST - ARSENAL (NEDELJA, 18.10), DVOJKA 1,40

Notingem Forest je prošle sezone zauzeo tek 17. mesto u Čempionšipu. Dvostruki osvajač Kupa evropskih šampiona u novu sezonu ušao je sa nadom da će na kraju turnira postići sveukupni uspeh i plasman u prvih šest. Posle 25 kola Šumari su deveti na tabeli, a nakon pobede nad Halom (2:1) dva puta su doživeli fijasko sa Midlzbroom (0:2) i Hadersfildom (0:1). Danas u sklopu 3. runde FA kupa Notingem dočekuje Arsenal, koji je već stigao do polufinala Liga kupa. U Premijer ligi Tobdžije se se konsolidovale i od davljenika postale kandidat za Ligu šampiona. Posle 20 kola drže četvrtu poziciju, a posle pobede nad Noričem (5:0), Arsenal je izgubio od Mančester Sitija (1:2).


Odigraj tiket kao i svakog dana i osvoji Porše Makan - SVAKI TIKET JE ULAZNICA U ARENU!

Mozzart Gladijator je takmičenje sa pravilima takvim da u njemu svi učestvuju. Visina uplate ne igra presudnu ulogu, kao ni to da li je tiket dobitan ili ne. Tvoje je samo da svakog dana odigraš tiket, jer je svaki ulaznica u arenu.


VULVERHEMPTON - ŠEFILD JUNAJTED (NEDELJA, 15.00), KEC 1,50

Vulverhempton ove sezone demonstrira veoma tvrd fudbal. Na njegovim utakmicama u proseku se postiže samo 1,5 golova po utakmici, a pomenuti zbir je probijen u samo tri od 19 duela, što je najlošiji rezultat u Premijer ligi. Ujedno, Vukovi su osmoolasirani. Ne tako davno oduzeli su bodove Čelsiju (0:0) i nadigrali Mančester Junajted (1:0) na Old Trafordu. Danas kod kuće dočekuju Šefild Junajted u sklopu 3. runde FA kupa. Oštrice su tek na 13. mestu u Čempionšipu, uprkos četiri ostvarene pobede u minula četiri kola. Šefild je u pet prethodnih duela primio samo dva gola i to od Kardifa (3:2).

KAMERUN - BURKINA FASO (NEDELJA, 17.00), KEC 1,60

Kamerun je veoma ubedljiv u aktuelnim kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2022. i ostvario je pet pobeda u poslednjih šest susreta. Pošto je na kolena bacio Obalu Slonovače (1:0), tim Tonija Konseisaa pretekao je svoje protivnike u ukupnom plasmanu i završio na prvom mestu u Grupi D, sa dva boda ispred protivnika. Nesalomivi lavovi su demonstrirali najbolji napad i odbranu među svim protivnicima i izgledaju veoma dominantno i čvrsto u svim linijama. Na startu Kupa afričkih nacija rival im je Burkina Faso, koja se takođe samouvereno plasirala u treću fazu borbe za Svetsko prvenstvo. U grupnoj fazi je bila drugoplasirana u ukupnom plasmanu, iza selekcije Alžira. Tokom zime Burkina Faso je imala dva prijateljska meča i nije izgubila, protiv Mauritanije je bilo nerešeno (0:0) a nedavno je pobeđen Gabon (3:0).

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

(Telegraf.rs - PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA