≫ 

Milan lako savladao Veneciju i ponovo preuzeo vrh tabele

Odličan početak godine za tim Stefana Piolija

  • 0
Milan, Teo Ernandez Foto: Tanjug / AP

Fudbaleri Milana ostvarili su sigurnu pobedu na gostovanju Veneciji (3:0) u prvom meču 21. kola Serije A.

Nije se dugo čekalo na prvi pogodak na meču, pošto je Zlatan Ibrahimović zatresao mrežu rivala već u drugom minutu. Rafael Leao je probio po levom boku i ubacio loptu u peterac domaćih, odakle Ibri nije bilo teško da postigne gol. Venecija je tako postala 80. klub protiv kog je švedski napadač postigao ligaški gol.

Kao što su postigli gol na početku prvog poluvremena, tako su ''rosoneri'' postigli brzi gol na početku drugog poluvremena. Ponovo je u ulozi asistenta bio Rafael Leao, koji je uposlio Tea Ernandeza, a Francuz je probio po strani, ušao u šesnaesterac i gađao bliži ugao gola Serhija Romera koji je bio nemoćan.

Konačan rezultat postavio je novim golom Ernandez, ovoga puta iz penala u 59. minutu. Tom prilikom je pokazan crveni karton Mihaelu Svobodi zbog namernog igranja rukom, pa je do kraja meča ostalo samo da Milan rutinski privede posao kraju.

Ovom pobedom Milan se ponovo vratio na vodeću poziciju Serije A, pošto ima 48 bodova, dva više od Intera, ali ima i dve utakmice više od gradskog rivala.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Video: Majstor je majstor, bez obzira koji je sport: Neviđeni snimak Piksija kako cepa mrežicu, ali na košu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA