Ronaldo hoće da napusti Junajted, već je zvao Mendeša da dođe u Mančester

Portugalac nezadovoljan novim trenerom

  • 3
kristijano ronaldo Foto: Tanjug/Ap

Fudbaler Mančester junajteda Kristijano Ronaldo već razmišlja da napusti taj klub, nakon samo jedne sezone provedene u njemu.

Ronaldo je u Junajted stigao leta 2021. godine, nakon što je tri sezone proveo u Juventusu. Ipak, kako stvari stoje on trenutno nije zadovoljan u klubu u kom je tokom svog prvog mandata pružao fenomenalne partije.

Kako prenosi britanski ''San'', Ronaldo je već kontaktirao svog agenta Žorža Mendeša, kako bi ovaj došao u Mančester da bi obavili razgovore o budućnosti petostrukog osvajača Zlatne lopte.

Pomenuti medij ističe dolazak Ralfa Rangnika kao jedan od najvećih razloga za nezadovoljstvo Kristijana. Osim njega, u timu ima još dosta fudbalera nezadovoljnih načinom rada, kao i kritikama koje dobijaju od Nemca. Ronaldu to posebno teško pada pošto se smatra jednim od lidera tima.

Zbog toga Ronaldo oseća veliki pritisak i iako želi da njegov drugi mandat u Mančesteru bude uspešan, već polako shvata da će biti veoma teško da osvoji neki trofej sa Junajtedom. Kako se navodi razgovori između Mendeša i njegovog klijenta su obavljeni, i nijedna solucija nije isključena.

Video: Ronaldo je duplo bogatiji od Novaka Đokovića: Izbezumićete se od podataka o Kristijanovom imovini

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • samo iskeno

    9. januar 2022 | 16:22

    Možeš u Sporting Lisabon, pa posle na mali fudbal i to je to ! Legenda jesi ali 37 godina ( u Feb) je malo mnogo

  • MILE

    9. januar 2022 | 20:11

    Postujem ga, sto stariji veci nadzak... ne treba mu to

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA