≫ 

Embape pokazao da je car: Ljudi na društvenim mrežama vređali bolesnu devojčicu, on stao u odbranu

Sjajni francuski napadač pokazao svoje humano lice

  • 0
Kylian Mbappe , Kilijan Embape

Foto: Tanjug/AP

Internet može biti jezivo mesto. U to se uverio jedan od najboljih fudbalera današnjice i igrač Pari Sen Žermena, Kilijan Embape koji je oštro reagovao na talas uvreda koje je dobila jedna osmogodišnja devojčica koja boluje od retke bolesti, a koja je na društvenim mrežama objavila video u kojem traži od francuskog reprezentativca da ostane među Svecima.

Između ostalog, ona je poželela Kilijanu srećnu 2022. godinu, uz nadu da će on ostati u Parizu, uprkos brojnim ponudama sa strane.

- U Parizu i Francuskoj postoje milioni navijača koji te, kao i ja, jako vole. Stoga, molim te da ostaneš u Pari Sen Žermenu i da nastaviš da nas teraš da sanjamo još dugo. Kilijane, želim ti dobru godinu sa PSŽ-om i reprezentacijom Francuske - rekla je Kamil, kojoj je Embape veliki uzor i inspiracija.

 

Video se ubrzo proširio čitavom Francuskom, dospeo je i do državne televizije, posle čega je usledio niz uvreda anonimnih ljudi, bez apsolutno ikakvog razloga. Embape nije želeo da ćuti na sve to, već se oglasio putem Tvitera.

- Želim ti srećnu Novu godinu, moja mala Kamil. Nastavi da se boriš, jer nam svima daješ životnu lekciju. Nasilje u komentarima za dete?! Zaista smo dotakli dno dna. Zapitajte se malo... - napisao je jedan od najboljih fudbalera sveta.

 

Francuz je pokazao još jednom da je pravi "car" i van terena, a podsetimo da mu ugovor sa PSŽ-om ističe ovog leta. On je od ovog januara slobodan da pregovara sa drugim klubovima oko transfera. Izvesno je da će prihvatiti ponudu Reala i preseliti se u Madrid.

Video: Majstor je majstor, bez obzira koji je sport: Neviđeni snimak Piksija kako cepa mrežicu, ali na košu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA