≫ 

Mihajloviću šamar na ostrvu, Bolonja poražena kiks golom u 94. minutu

Junak domaćih Gaston Pereiro, tragičar gostiju golman Skorpuski koji je morao bolje da reaguje u presudnom duelu sa Urugvajcem

  • 1
marko arnautović Foto: Tanjug/Ap

Fudbaleri Bolonje osetili su u utorak uveče na svojoj koži šta znači pojam "grčevita borba za ostanak" u duelu sa Kaljarijem. Borbeni tim Valtera Macarija, koji se nalazi u zoni ispadanja, priredio je euforičan trenutak svojim navijaćima pobedom posle preokreta, i to golom u 94. minutu - 2:1!

Bila je ovo druga vezana pobeda tima sa Sardinije koji sada sa daleko više elana i optimizma, ali šansi, gleda na nastavak sezone i borbu za status u elitnom društvu.

Junak pobede ostrvljana bio je Urugvajac Gaston Pereiro koji je najpre asistirao Pavoletiju za egal u 71. minutu, i tako doprineo da se anulira gol Orsolinija u 54. minuut, da bi potom, u 94. minutu - i sam zablistao u presudnom momentu utakmice.

Urugvajac je uspeo da sačuva loptu u nogama uprkos pritisku defanzivca Bolonje, okrenut leđima se primakao golu gde je čekao Skorupski na "prvoj stativi" - i baš tu je Pereiro uspeo da proturi loptu, između sttaive i čuvara mreže gostiju. Definitivno, Poljak snosi veliku odgovornost za ovakav epilog meča.

Naravno, pogodak za pobedu izazvao je pravu erupciju na stadionu Kaljarija...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA