≫ 

Ludilo na "Meaci", Sančez u 121. minutu doneo Interu trofej, Sandro baš zabrljao

Kakav finiš velikog okršaja Intera i Juventusa, na kraju 2:1 za Inzagijev tim i prvi pehar za ovu sezonu

  • 0
aleksis sančez Foto: Tanjug/Ap

Ovo je prava stvar, ovo je fudbal i sva njegova lepota i draž koja tera da ga milioni navijača vole "do koske", baš ovo što se desilo u sredu uveče u Milanu u sudaru za trofej Superkupa Italije između Intera i Juentusa.

Pehar, na kraju, ide u ruke "neroazura" posle dramatičnog finiša drugog produžetka u kojem je tragičar bio Aleks Sandro, a junak neumoljivi egzekutor Aleksis Sančez, za pogodak u 121. minutu ovog triler derbija - 2:1.

Inter, prvak Italije, tako je ispred nosa, i to na kakav način, uzeo trofej velikom rivalu i nastavlja sada da juri dalje ka "Skudetu" u Seriji A.

Penali su bili "na vidiku", čak je i trener Juventusa Maks Alegri spremao Bonućija u igru samo da bi ga imao za penal seriju, a onda - šok za "Staru damu" u momentima kada je to malo ko očekivao na stadionu.

Lopta je ubačena sa levog krila, Aleks Sandro je nedopustivo nonšalantno poželeo da odigra grudima za Artura pred svojim golom, i usledila je surova kazna. Barela je "ničiju" loptu prosledio Sančezu, a ovaj takvu šansu nije propustio. Hladan kao špricer bio je Čileanac, pogodio mrežu Perina i bacio tifoze Intera u trans, a goste u očaj.

Inače, strelci preostalih golova na meču bili su Mekeni za Juve i Lautaro Martinez za Inter iz penala u prvom poluvremenu, i taj rezultat bio je na snazi sve do samog kraja, do psoeldnjih sekundi, kada je Čielanac stavio tačku i doneo prvi pehar za milanski tim ove sezone.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA