Kanga asistirao za veliki bod Gabona, Rajevac i Gana strepe pred poslednje kolo

Na kraju meča viđena je i tuča

  • 2
Fudbalska reprezentacija Gabona Foto: Tanjug / AP

Fudbaleri Gabona uspeli su da ostanu neporaženi u duelu sa Ganom golom u samom finišu meča, pa je meč završen rezultatom 1:1.

Ekipa Gane, koju sa klupe predvodi srpski stručnjak Milovan Rajevac, povela je u 18. minutu golom kapitena Andrea Ajua. Aju je uputio jak udarac izdaleka i matirao golmana Gabona.

Držala je Gana vođstvo tačno 70 minuta, kada je fudbaler Crvene zvezde Gejlor Kanga proigrao Džima Alevina, a ovaj pogodio dalji ugao gola.

Koliko je situacija na terenu bila uzavrela govori i to da je nakon poslednjeg sudijskog zvižduka viđena tuča fudbalera dve selekcije.

U istoj grupi svoj meč su odigrali Maroko, koji predvodi Vahid Halilhodžić, i Komorska ostrva, čije boje brani El Fardu Ben, a slavila je ekipa Maroka rezultatom 2:0.

Pred poslednje kolo u Grupi C reprezentacija Maroka se nalazi na prvoj poziciji sa šest bodova, dva boda manje ima drugoplasirani Gabon, treća je Gana sa jednim bodom, a Komori su poslednji bez osvojenog boda. Iz grupe će se u narednu rundu plasirati dve prvoplasirane ekipe, dok će treća tražiti prolaz kao jedna od četiri najboljih trećeplasiranih reprezentacija iz šest grupa.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Video: Larisa Rikelme diže temperaturu u Novoj godini: U mini bikiniju se uvija i trese pozadinom

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Trener

    14. januar 2022 | 23:24

    Pa taj Rajevac ne zna nista on ne moze ni Zlatibor da trenira!Folirant! Moze Bogu i jednom nasem velikom treneru da zahvali tu gde je a nije mu mesto!

  • Trener

    14. januar 2022 | 23:18

    Milovan Rajevac neoze da bude trener ni FK Zlatibor!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA