≫ 

Partizan "prelomio" gde ide na pripreme i zakazao prijateljske utakmice: Dva Dinama testiraju crno-bele

Tim iz Humske na put kreće u nedelju

  • 6
FK Partizan pripreme 2021 Foto: Telegraf/Zoran Ivković

Posle nekoliko dana većanja, Partizan je definitivno prelomio da zimske pripreme ipak obavi u Turskoj, umesto na Kipru, kako je prvobitno bilo planirano.

Crno-beli će u antalijskoj regiji, koju godinama posećuju odigrati i četiri kontrolna meča, mada postoji mogućnost da se pronađe i peti rival u prepodnevnim časovima, dan pred povratak u Beograd.

Tim iz Humske će biti stacioniran staroj i dobro poznatoj bazi, u hotelu "Kaja Palaco", u kome je boravio i prošle godine i to od 23. januara do 6. febrauara.

Određeni su i datumi i protivnici i to sledećim redom: prvu proveru Partizan će imati u utorak 25. januara protiv makedonskog prvoligaša Tikveša iz Kavadarca (mada, tog rivala još treba da potvrdi stručni štab), potom sledi provera sa turskim superligašem Gazijantepom u subotu 29. januara, pa najteži ispit na pripremama sa Dinamom iz Moskve - u sredu, 2. februara.

Pretposlednjeg dana boravka u Beleku, 5. februara, crno-beli će odmeriti snage sa gruzijskim Dinamom iz Batumija, a rekosmo već da postoji velika mogućnost da se u raspored "udene" još jedan protivnik, sa kojim bi Partizan odmerio snage u prepodnevnim časovima istoga dana.

Podsetimo, Partizan je već imao ugovorene pripreme na Kipru, ali je teška epidemiološka situacija na pomentom ostrvu iskomolikovala plan ne samo crno-belih, već i desetina ekipa koje su takođe namerevale da sprovedu zimske pripreme na toj destinaciji.

Crno-beli su potom morali da menjaju sve u hodu, postojala je opcija i za Marbelju, no, i u tom slučaju je bilo previše komplikovano iz istih razloga, pa je odlučeno da se ne rizikuju veći problemi i odabere Turska kao najbolje rešenje.

Video: Vučelić pozdravio igrače Partizana: Nije iznenađenje što smo prvi, imamo korektnije suđenje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ZALE GROBAR

    15. januar 2022 | 12:56

    Šta je sa POJAČANJIMA, čekate da se završe pripreme i onda da reagujete kao i obično. Dovedite bre igrače, POD HITNO, nemojte se glupirati.

  • MARKO

    15. januar 2022 | 16:42

    Koliko smo imali problema u prvom delu prvenstva kada se jedan ključni igrač povredi. Ovo je NESPOSOBNA UPRAVA, NAPOLJE BREEEEEEEE.

  • nibrS

    15. januar 2022 | 15:43

    A kada igrate sa braćom Dinamo Zagreb ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA