≫ 

Još jedan navijač se srušio na tribini u Engleskoj, javnost uznemirena

Pred utakmicu Milvola i Notingem Foresta lekari morali da intervenišu

  • 10
Navijač Milvola

Printskrin: Youtube/Futbol TV

Utakmica engleskog Čempionšipa između Milvola i Notingem Foresta počela je sa nekoliko minuta zakašnjenja zbog toga što je jednom navijaču pozlilo pa je lekarska ekipa morala da interveniše, prenose strani mediji.

Nema, zasada, drugih informacija o ovom slučaju koji je još jednom uznemirio Engleze jer nije prvi takav ove sezone na tamošnjim stadionima.

Pre samo dve nedelje na meču Totenhema i Votforda u Premijer ligi navijač se srušio na tribini, pa je i njemu morala da se ukazuje pomoć na licu mesta.

.

 

Sličan slučaj viđen je i 1. decembra minule godine na utakmici Votford - Čelsi, kada je jednom navijaču, usled srčanog udara, pozlilo.

Ono što najviše intrigira jasvnost je da je ovo već peti sličan slučaj ove sezone na stadionima engleskih ligaša, i to u kratkom vremenskom periodu. Gotovo identične scene viđene su još na mečevima Njukasl - Totenhem i Sautempton - Lester.

 

 

Uznemirujuće je i što su srčane smetnje sada učestalije i kod igrača.

Ikona Premijer lige Serhio Aguero se oprostio od igranja zbog problema sa srcem nakon što je izašao sa utakmice Barselone.

Švedski defanzivac Viktor Lindelof napustio je nedavno utakmicu Mančester junajteda pošto je imao problema sa disanjem, a naravno svima je i dalje u sećanju drama Kristijana Eriksena na Euru gde je tokom meča doživeo zastoj srca i srećom se oporavio - ali je veliko pitanje da li će više ikad igrati fudbal na profesionalnom nivou.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA