≫ 

Murinjo samo što u teren nije uskočio, spasio ga zemljak debitant: Roma jedva sa "davljenikom"

Kalajri se isprsio na Olimpiku, Vučici se piše pobeda posel VAR penala

  • 0
žoze murinjo Foto: Tanjug/Ap

Muče se fudbaleri Rome, muče se, dušu ispustiše da dođu do bodova, makar i sa rivalom daleko nižeg renomea kao što ej to danas bio Kalajri. Teška, baš teška pobeda "skvadre" Žozea Murinja na svom bunjištu, golom debitanta Portugalca Serhia Oliveire iz penala - 1:0.

Taj rezultat ostao je na snazi do kraja utakmice, Vučica se trgla posle dva vezana poraza, ostala u konekciji za petim mestom, ali ostaju brige, od danas je to još jedna za Murinja - povreda važnog aduta, kapitena Manuela Pelegrinija.

Pelegrini je bio planiran da počne meč kao i uvek, ali se već na zagrevanju povredio i deluje da je u pitanju njegova stara povreda, pa se u taboru Rome sa zebnjom čekaju rezultati prvih testova.

Kako bilo, Rimljani su morali bez važnog igrača kako znaju i umeju protiv Kaljarija koji se grčevito bori za opstanak, pritom naoštren nakon dve uzastopne pobede.

Trenutak odluke desio se u 33. minutu, lopta je nakon šuta igrača Rome pogodila u ruku defanzivca Kaljarija, a on, na njegovu nesreću, u tom je momentu bio unutar kaznenog prostora. Lopta napucana u ruku, po svim kriterijumima penal.

Zanimljivo, tek što je stigao u klub nedavno iz Porta, Oliveira je preuzeo odgovornost, i pogodio, za vođstvo, za pobedu, za nešto mirniji san svog zemljaka Murinja.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA