≫ 

Pre 4 meseca poručio da mu je velika želja da zaigra za Zvezdu, sada otišao u Norvešku

Petar Golubović našao novi klub

  • 2
Petar Golubović, FK Kortrijk Foto: Profimedia

Nekadašnji omladinski reprezentativac Petar Golubović, koji je sa selekcijom Srbije do 18 godina bio šampion Evrope 2013. godine, potpisao je ugovor sa norveškim Alesundom!

U pitanju je tim koji se vratio u elitni rang i sa kojim je 27-godišnji Golubović potpisaona dve godine! I to kao slobodan igrač, jer je od letos, od rastana sa Kortrajkom, bez ugovora.

Golubović je dete Crvene zvezde koji je otišao u OFK Beograd, a potom i u Romu za milion evra. Igrao je još za Novaru i Pistojeze, a krajem septembra prošle godine dao je jedan intervju za Telegraf u kom je poručio da bi voleo da se vrati na Marakanu.

- Nije tajna da sam veliki navijač Zvezde, proveo sam tamo osam-devet godina, kod Tome Milićevića pa sve do prvog tima u koji nisam ušao sticajem okolnosti. Takva je bila situacija. Trebalo je da idem u Sopot na kaljenje, međutim odabrao sam OFK Beograd - rekao je Golubović i dodao:

- Pružili su mi šansu što Zvezda nije mogla, i ispostavilo se to kao dobar potez. Što se tiče povratka u Zvezdu, nikad se ne zna. Velika želja mi je da zaigram na Marakani, da obučem dres prvog tima, nikad se ne zna u karijeri šta će se dogoditi, ali da postoje i volja i želja kada je Zvezda u pitanju - to uvek postoji.

Video: Dejan Stanković: Rođendanska čestitka portalu Telegraf.rs

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA