≫ 

Predozirao sam se, bio sam budan 7 dana uz kokain: Šok priznanje legendarnog napadača

Žardel je dva puta osvojio Zlatnu kopačku Evrope, a najveći trag je ostavio u Portu i Sportingu

  • 4
Mario Žardel Printskrin: Youtube/ I Love Sporting CP

Legendarni brazilski napadač Mario Žardel, koji je svojevremeno bio strah i trepet za protivničke golmane u Portugaliji, još jednom je govorio o tome kako mu je droga uništila karijeru!

Žardel trenutno boravio u portugalskom rijalitiju "Veliki Brat" i tom prilikom je priznao da se svojevremeno predozirao kokainom u trenucima kada se aktivno bavio fudbalom.

- Predozirao sam se 2002. godine i bio sam budan sedam dana uz kokain. Za sve vas koji me gledate, samo da znate da to nije pozitivan primer. Mislio sam da mi se ništa neće dogoditi, da je sve u redu. Pao sam na dno i trebalo mi je puno vremena da se podignem.  Ono što je važno je da sam živ i da danas mogu reći ne drogi - poručio je Žardel.

Brazilac je u to vreme igrao za Sporting, a najdublji trag je ostavio u Portu za koji je dao 130 golova na 125 mečeva. U sezoni 1999/00 bio je najbolji strelac Lige šampiona, dok je 1999. i 2002. osvojio Zlatnu kopačku Evrope.

U periodu između Porta i Sportinga odigrao je sezonu za Galatasaraj, Dao je 22 gola na 24 meča, a nastupa je još za Beira Mar, Bolton, Ankonu, Černo More... Za reprezentaciju Brazila upisao je 10 nastupa.

Video: Smrtonosni ekstazi tri do četiri puta jači nego pre, jedna tableta je dovoljna za predoziranje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA