≫ 

Italijan tvrdi: Vlahović je sa novim klubom sve već dogovorio u oktobru

Juventus dreši kesu za srpskog napadača

  • 7
Dušan Vlahović

Foto: AP/Tanjug

Napadač Fiorentine Dušan Vlahović jedan je od najtraženijih fudbalera na tržištu. Pominju se Arsenal, Totenhem, Atletiko Madrid, ali deluje da je izdanak Partizanove škole fudbala najbliži crno-belim bojama, ekipi Juventusa.

Kako piše italijanski novinar blizak klubu iz Torina, Vlahović je jedini fudbaler za kog je Juventus spreman da plati veliku svotu novca, više nego što bi želeo. Sa 21 golom prošle, i 17 ove sezone, srpski napadač predstavlja baš ono što je ekipi Masimilijana Alegrija i potrebno, a to je pouzdani golgeteter.

Novinar Đakomo Skutiero tvrdi da je dogovor postignut još u oktobru, kada je Vlahović pristao na ugovor, a stvari su otišle toliko daleko da su čak dogovorene i provizije za agenta srpskog fudbalera. Kao glavni adut Juventusa izdvaja se velika želja Dušana Vlahovića da zaigra u toj ekipi, čak i u slučaju da se torinski tim ne plasira u Ligu šampiona.

Ipak u ovom trenutku je najrealnije da se o transferu Dušana Vlahovića govori tek na leto, pošto je napadač Fiorentine isticao da bi voleo da aktuelnu sezonu završi u Violi, a onda na kraju leta da razmotri dalje opcije. Vlahović je prethodne večeri ponovo bio strelac u pobedi Fiorentine nad Đenovom (6:0), a tom prilikom je promašio i penal prilikom pokušaja da ''panenkom'' savlada golmana.

 

Video: Rođendanska čestitka Dušana Vlahovića: Iz Firence za Telegraf

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 534

    18. januar 2022 | 08:20

    Mislim da on u Italiji samo gubi vreme. Barsa je u ovom momentu idealna sredina za njega.

  • Losmi

    18. januar 2022 | 10:22

    Ako ode u Juventus napravice najvecu mogucu gresku...

  • Someone

    18. januar 2022 | 10:52

    Najbolje mu je da ode u Arsenal

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA