≫ 

Kako je Siniša Mihajlović otkrio novo pojačanje Zvezde

Desni bek crveno-belih priznao da je debitovao baš kod srpskog stručnjaka

  • 0

Italijanski defanzivac Kristijano Pićini u ponedeljak je i zvanično predstavljen kao novo pojačanje Crvene zvezde, a pre nego što je stigao u Antaliju bio je i gost u emisiji "Zvezda Kids."

Pićini je tom prilikom pokušao da se "približi" navijačima najtrofejnijeg srpskog kluba, da bi u jednom trenutku otkrio kako ga je uprao Siniša Mihajlović otkrio u periodu kada je igrao u Fiorentini.

- Imao sam 18 godina i tek samo počeo da treniram sa prvim timom i trener Siniša mi je omogućio da debitujem. Jeste da je prošlo preko 10 godina, ali se sećam da je uvek bio odličan trener i da se nikada nije plašio da ubaci mlade igrače u igru. Jako sam mu zahvalan, jer je to bila moja prva utakmica - rekao je Pićini, a taj momenat možete pogledati od 1.47 u video snimku na početku teksta.

Inače, Pićini je ugovor sa Zvezdom potpidao na dve i po godine i na predstavljanju je poručio da jedva čeka da zaigra večiti derbi i zašto je baš izabrao crveno-bele.

Video: Siniša Mihajlović prvi put video unuku: Nije skidao osmeh sa lica

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA