Sudija napravio veliku grešku na štetu Milana, plakao posle meča, Ibra ga tešio

Teški trenuci za neiskusnog arbitra

  • 4
Zlatan Ibrahimović Foto: Tanjug / AP

Italijanski sudija Marko Sera napravio je protekle večeri veliku grešku u nadoknadi vremena meča između Milana i Specije, kada je svirao faul nad Rebićem, umesto da pusti prednost i prizna gol koji je postigao Mesijas. Kasnije su rosoneri taj meč izgubili, a sudiji je greška veoma teško pala.

Kako prenosi italijanski list ''Korijera dela Sera'' sudija je nakon meča bio u tolikom šoku da je čak i plakao u svlačionici. Fudbaleri Milana, iako oštećeni za tri boda, pokazali su pravu stranu fudbala i oprostili grešku sudiji, a Zlatan Ibrahimović je sa još nekoliko saigrača čak pokušavao da uteši sudiju.

Italijanska asocijacija sudija je uputila izvinjenje Milanu, a arbitra Seru verovatno čeka duga pauza zbog direktnog uticanja na krajnji ishod rezultata. Marko Sera je gotovo početnik u elitnom rangu takmičenja, pošto mu je meč između Milana i Specije bio tek 11. u karijeri, a peti u tekućoj sezoni.

Sigurno je da će milanski klub mnogo da žali za ovom greškoma arbitra, pošto bi golom Mesijasa rosoneri verovatno došli i do pobede, što bi ih vratilo na vodeću poziciju na tabeli.

Video: Larisa Rikelme diže temperaturu u Novoj godini: U mini bikiniju se uvija i trese pozadinom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA