Zvezda dovela najboljeg desnog beka Prve lige Srbije: Crveno-beli pronašali pojačanje u IMT-u

Nikola Glišić potpisao je ugovor na dve godine i šest meseci

  • 9
Nikola Glišić Foto: Youtube - Printscreen

U Crvenoj zvezdi vredno se radi na pojačanjima. Nakon što je na stadion "Rajko Mitić" pristigao Kristijan Pičini, prema saznanjima Mozzart Sporta, došao je još jedan fudbaler, ovoga puta iz Prve lige Srbije.

Reč je o Nikoli Glišiću, desnom beku iz IMT-a, koji je napunio 22 godine. Potpisao je ugovor na dve godine i šest meseci uz opciju da se saradnja potom produži na još jednu sezonu. U prolećnom delu sezone ostaće u svom matičnom klubu, jer će tamo imati garantovane minute.

Situacija bi, doduše, mogla da se promeni na leto kada ugovori ističu Marku Gobeljiću i Milanu Gajiću, što bo značilo da Glišić može da postane Pičinijeva rezerva, ako se nametne i ukoliko u crveno-belom taboru odluče da se i definitivno rastanu sa pomenutim dvojcem.

Što se samog Glišića tiče, on je ponikao u Radničkom iz Obrenovca koji je proteklih godina dao nekoliko igrača za mladu reprezentaciju Srbije. Prošle zime bio je na probi u Čukaričkom, ali nije prošao. Međutim, priča se da je sada najbolji desni bek drugog po kvalitetu takmičenja u našoj zemlji.

Postigao je tri gola na 18 mečeva, samo jednom nije bio u startnoj postavi, a prelazak u Zvezdu mogao bi da mu bude odskočna daska za dalji napredak.

Video: Dejan Stanković: Rođendanska čestitka portalu Telegraf.rs

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Istok

    18. januar 2022 | 18:17

    Svaka cast na timu koji drzi BBRS na prodaji igraca maticnom klubu. Gledajte i ucite grobari kako se legalno peru i izvlace pare.

  • Lazar

    18. januar 2022 | 16:35

    Za Gobeljića je Dani Alves lično

  • M D.

    18. januar 2022 | 19:01

    Zvedaj je prvi klub po broju registovanih fudbalera u svetu.Verovatno neko od svakok igrača ima procenat.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA