Neprijatna situacija za Mileta Svilara: Benfika odbila ponudu od 3.000.000 evra, on je nezadovoljan

Srpski čuvar mreže očigledno jedva čeka da ode iz Portugala

  • 0
Mile Svilar Foto: Paulo Nascimento/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Može se reći da Mile Svilar nije imao sreće sa tim u kojem smeru je otišla njegova karijera. Iako je sa samo 18 godina branio gol Benfike na mečevima protiv Mančester junajteda i Bajerna, te odbranio penal Entoniju Marsijalu na "Old Trafordu", od tada se kod njega ne dešava - ništa.

Ove sezone, reprezentativac Srbije i nekadašnji član Anderlehta preživljava teške trenutke u portugalskom timu. U senci je Vlahodimosa i Heltona Leitea, nije zabeležio zvaničan nastup i uglavnom je šansu dobijao u drugom timu.

Ako je nešto dobro, to je da mu ugovor sa Benfikom ističe za samo šest meseci, ali je problem što je neizvesno kakva ga to sudbina čeka. Portugalska štampa je danas prenela informaciju da je odbila ponudu jednog tima iz Saudijske Arabije vrednu čak 3.000.000 evra.

Pregovori oko novog ugovora nisu urodili plodom, jasno zbog nezadovoljstva Mileta Svilara. O tome je pričao i njegov otac, takođe nekada legendarni čuvar mreže, Ratko.

- Ne može se reći da je Mile zadovoljan zbog svega što mu se dešava. On će uskoro biti slobodan da potpiše za bilo koji klub u julu. Ima zainteresovanih, postoji i pocija da produži ugovor sa Benfikom. On će morati sam da odluči - rekao je Ratko.

Video: Andrija Živković i Mile Svilar uz pesmu Jelene Rozge najavljuju gostovanje na Maksimiru

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA