≫ 

Futsaleri Srbije desetkovani protiv Portugalaca na startu Evropskog prvenstva

Meč je na programu u sredu od 17.30 časova

  • 1
futsaleri Foto: MN Press

Futsal reprezentacija Srbije biće desetkovana protiv selekcije Portugala, aktuelnog prvaka Evrope i sveta, na startu Evropskog šampionata u Holandiji.

Selektor Dejan Majes zbog pozitivnog kovid testa ne može da računa Ninoslava Aleksića (ostao u Beogradu, naknadno će se prikljuciti ekipi), Slobodana Rajčevića, koji je bio pozitivan na testiranju u Holandiji, a po automatizmu i njegov cimer Nikola Matijević morao je u karantin.

Još od ranije zbog povreda u timu nisu Jovan Lazarević i Miloš Stojković.

- Bez obzira na sve hendikepe koji su nas zadesili, očekujem da se igrači bore za dres Srbije od prvog do poslednjeg minuta i pruže maksimum. Želimo da ostavimo pozitivan utisak kako bi nastavak prvenstva bio onakav kakav priželjkujemo. Odradili smo jedan trening, navikli se na podlogu, a hrabri nas činjenica da se Jovan Lazarević polako oporavlja i očekujemo da nastupi na ovom šampionatu. Portugal dobro poznajemo, važno je uđemo hrabro u meč - izjavio je Majes, a preneo sajt FSS-a.

Zbog lokdauna koji je snazi u Holandiji šampionat Evrope se igra bez prisustva publike.

Meč Srbije i Portugala na programu je u sredu od 17.30 časova.

Video: Novi preokret: Vladimir Lazić demonstrira top koji ima u nozi i donosi vođstvo FON-u u produžetku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eto

    18. januar 2022 | 18:00

    Svi vakcinisani, a ne mogu da igraju, čemu tolika histerija kad vakcina ništa ne pomaže. Sad futsaleri, pa rukometaši, isto i košarkaši. Samo bezobrazan čovek ne vidi ovu ludost sa vakcinom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA