Novi šok za Čelsi: Brajton opet uzeo bod "Plavcima" i završio njihovu šampionsku trku?

A puno su obećavali

  • 1
Mejson Maunt

Foto: Tanjug / AP

Iako se tek polako bliži kraj januara, borba za titulu u Premijer ligije, izgleda, gotova. Čelsije remizirao protiv Brajtona (1:1), čime su doveli u pitanje svoj statusa "konkurenta za titulu".

Brajton... Ekipa koja već drugi put u samo mesec dana uspeva da odigra nerešeno sa Čelsijem, čime ih najverovatnije izbacuje iz trke za titulu.

Ima tu i do Čelsija, koji već četiri utakmice u Premijer ligi ne zna za pobedu.

Naravno, ima još dosta da se igra, ali Sitijeva prednost od 12 bodova uz meč manje je veoma težak zalogaj za bilo koga trenutno u Premijer ligi.

Dobro je počeo Čelsi, poveli su već u 28. minutu preko Hakima Ziješa i tim rezultatom su i otilli na odmor. Osim tog gola, prvo poluvreme i nije bilo preterano atraktivno za gledanje.

U drugom, Brajton je preko Vebstera postigao brzi gol (u 60. minutu), da bi se onda malčice i zatvorili, te su odolevali napadima Čelsija. Menjao je Tuhel, krenuo je u ofanzivu, ali je remi sve što je mogao da dobije iz ovog meča.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Posle ovog meča, jedini realni konkurent Sitiju za tiulu je Liverpul, koji ima 11 bodova manje, ali i utakmicu manje od Građana.

Video: Golman Partizana Popović pred Spartu: Jesu najslabije ime, ali su čvrsti

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    18. januar 2022 | 23:30

    Od kako je Lukaku došao u čelzi,mnogo loše čelzi igra,mnogo spora igra.Mora ovo mnogo brže i bolje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA