≫ 

Mesi dominira i na poslovnom polju, razgranao je biznis, postao hotelijerski magnat

Argentinac kupio šesti hotel u Španiji

  • 0
Lionel Mesi FK PSŽ predstavljanje Foto: Tanjug/AP

Argentinac Lionel Mesi polako ali sigurno priprema teren za završetak karijere, jer se, dakako, mora misliti na budućnost, a ona je, za Argentinca, njegovu decu, unuke i dalja kolena, bezbrižna.

Njegov udarni biznis se razgranao i rascvetao, Mesi kao što je poznato već nekoliko godina širi hotelijerski posao, a novu investiciju je usmerio ka Kadizu, gde je kupio još jedan hotel - šesti u nizu.

Španski mediji prenose da je Mesijeva kompanija postala vlasnik luksuznog objekta u pomenutom gradu na samom jugu države, tik uz more, sa sadržajem po meri dobrostojećeg staleža. Hotel se nalazi na samoj obali, uz marinu, sa pripadajućim sportskim sadržajem, golf terenom i naravno na strogo ekskluzivnoj lokaciji.

Taj hotel je dosad bio u vlasništvu kompanije iz Barselone "Majestic hotel group Hotel Group" od koje je Mesi preuzeo kontrolu.

Pre Kadiza, Mesijevi hoteli se nalaze u još pet španskih lokacija, Sitgesu, Ibici, Majorci, Bakeiri i Andori. 

Za one koji žele da uživaju u jednom od Mesijevih hotela, smeštaj mogu rezervisati preko njegovog veb-sajta, "MIM Hotels", gde se može naći veliki izbor soba po ceni već od 100 evra za noć tokom vikenda za dvoje.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by Hotel MIM Sotogrande (@hotelmimsotogrande)

Video: Mesi sa suprugom đuskao za Badnje veče

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA