≫ 

Od danas kreće prijava za mundijalske karte, cena pristupačna i za "obične smrtnike"

Najjeftinija ulaznica za sve navijače koji dolaze u Katar - 60 evra

  • 1
Svetsko prvenstvo u Kataru, stadion

Foto: Youtube / Printscreen

Navijači širom sveta koji žele da obezbede ulaznice za utakmice Svetskog prvenstva u Kataru 2022. godine, to mogu uraditi već od danas, pompezno je saopšteno iz organizacije Mundijala.

Tačnije, danas kreće prijava za kupovinu prvog kontigenta karata, trajaće do 8. febrauara, posle čega će slučajnim odabirom oni najsrećniji koji su aplicirali dobiti karte.

Organizator glamuroznog turnira koji se održava od 21. novembra do 18. decembra, još uvek nije zvanično obelodanio kompletne cene karata, ali je poznato da će biti razvrstane u četiri cenovne kategorije.

Za ljubitelje fudbala širom sveta najinteresantnija je treća kategorija ulaznica, najjeftinija za gostujuće navijače, koja će u slobodnoj prodaji koštati 60 evra što je prilično solidno pojeftinjenje u odnosu na Mundijal u Rusiji gde su ulaznice te kategorije koštale 90 evra.

 

Za ljubitelje fudbala u Kataru, dakle dostupnim samo za lokalce, postoji još jeftinija cena ulaznica.

Samo 9.7 evra koštaće karte za žitelje Katara za mečeve Svetskog prvenstva što je najjefintija cena ulaznice za Mundijal još od Meksika 1986. godine gde je koštala tek 3 dolara. Primera radi, u Rusiji je ova kategorija karata, za domaće navijače, koštala je 22 evra.

Ponudom ovako jefinih karata organizator ima ideju da ih učini dostupnim i za radnike migrante koji nemaju obilatu platežnu moć te će i ta kategorija društva moći sebi da obezbedi ovaj dragoceni papir, po daleko nižoj ceni od ostalih karata, i da uživa u najboljem fudbalu.

Poznato je da će se ulaznice distribuirati putem regulisanog procesa, a ne putem otvorene prodaje, a kompletan cenovnik svih ostalih karata tek će biti objavljen.

Na ovom lnku OVDE možete se prijaviti za kupovinu karata.

Video: Masovno ludilo na ulicama Alžira posle osvajanja Arapskog kupa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • W

    19. januar 2022 | 11:03

    Može li da se pije rakija u Kataru? Da me ne bace 50 godina u tvorza i ne odseku ruku!? Samo pitam!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA