≫ 

Vojvodina vratila napadača kog je pre dve godine prodala u Partizan

Matić dve godine u Voši

  • 0
Bojan Matić Foto: Marko Jovanović

Iskusni napadač Bojan Matić (30) vratio se u Vojvodinu, čiji dres je svojevremeno nosio godinu dana! Matić u Novi Sad stiže iz uzbekistanskog Pakhtakora i potpisao je ugovor na dve sezone.

Matić je u Vojvodinu prvi put stigao u februaru 2019. godine iz Mačve, da bi u januaru 2020. prešao u Partizan za koji je odigrao 22 utakmice i postigao četiri gola.

- Srećan sam što sam se vratio u Vojvodinu, gajimo iste, najveće ambicije, da uđemo u Evropu i da osvojimo Kup Srbije, i zato sam se i vratio. Novi Sad je moj grad i drago mi je što sam ponovo ovde. Raduje me saradnja sa trenerom Đorđevićem, ekipu poznajem, ima tu igrača sa kojima sam igrao i u prvom mandatu i nadam se da ćemo biti još ofanzivniji i efikasniji - rekao je Matić i dodao:

- Promenio sam tri ekipe za dve godine, stekao sam lepa iskustva, osvajao sam titule. Imao sam priliku da vidim neki drugačiji fudbal u Grčkoj i Uzbekistanu, naučio sam neke stvari i potrudiću se da to neko iskustvo prenesem na mlađe saigrače u Vojvodini.

On je pohvalio mladi tim Vojvodine i istakao da će mu prethodna saradnja sa nekim igračima pomoći da se brže uklopi.

Uvek pratim našu ligu, Vošina ekipa ima veliki potencijal, i u napadu smo brzi, hitri i zato mislim da možemo da osvarimo pozitivne rezultate. Odlično se poznajem sa Čovićem i Vukadinovićem, tu je sada i Simić, uz pomoć ostalih mladih i talentovanih igrača, verujem da možemo da napravimo velike stvari – zaključio je Matić.

Video: Fudbaleri Partizana odradili lagani trening na početku zimskih priprema

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA