Kakva ludnica u Lesteru: Konteov džoker s dva gola u 2 minuta nadoknade ubio Lisice

Stiven Bergvajn je junak Totenhema

  • 0
Bergvijn, Totenhem Foto: Tanjug/AP

Nezaustavljiv je Totenhem Antonija Kontea. Čak i kada je "mrtav", nađe nekako načina da vaskrsne kao ove srede u Lesteru gde je dva puta gubio i na kraju slavio sa 3:2 golovima Stivena Bergvajna u 95. i 97. minutu.

Patson Daka je u 24. minutu doneo vođstvo Lesteru i kaznio nekoliko promašaja gostiju, ali je do odlaska na odmor Hari Kejn sjajnim prodorom u 38. poravnao rezultat na 1:1.

Nakon još jedne preživljene ofanzive "Pevaca" Medison je u 76. povisio na 2:1 i mnogi su u tom trenutku pomislili da će bodovi ostati u Lesteru. Međutim, Antonio Konte je u 79. povukao potez utakmice, ubacio Bergvajna umesto Regijona, a ovaj sa dva gola u nadoknadi bacio u trans gostujuće navijače.

Prvo je u 95. posle prodora upornog Dohertija poravnao na 2:2, a kada se mislilo da će meč biti završen remijem, Bergvajn je sjajno pobegao odbrani Lestera, zaobišao Sojundžua i Šmajhela i doneo vrednu pobedu timu Antonija Kontea.

Premijer liga - 23. kolo

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA