≫ 

Kupovi: Inter posle produžetka u četvrtfinalu, Sosijedad izbacio Simeoneov Atletiko

Širom Evrope na programu su bili kup dueli

  • 0
Aleksis Sančez Foto: Tanjug / AP

Fudbaleri Intera plasirali su se u četvrtfinale italijanskog kupa svladavši u Milanu u produžetku Empoli sa 3:2 (2:2).

Inter je poveo golom Čileanca Sančeza u 13, ali je Empoli bio na pragu senzacije golovima Albanca Bajramija u 62 i Kutronea u 76. minutu.

Neroazure je eliminacije spasio srećni pogodak štopera Ranokije u 91. minutu, a potom je u 104. produžetka za pobedu i prolaz pogodio Sensi na dodavanje Sančeza.

U četvrtfinalu će igrati Milan - Lacio i Fiorentina - Atalanta, dok Inter čeka boljeg iz duela Roma - Leće, koji se igra u četvrtak.

Fudbaleri Real Sosijedada postali su šesta ekipa koja je izborila mesto u četvrtfinalu španskog Kupa kralja pobedivši pred svojim navijačima Atletiko Madrid sa 2:0.

Adnan Januzaj je u 33. minutu glavom svladao Oblaka za vođstvo domaćina, da bi u 47. norveški napadač Serlot iskoristio grešku Felipea, oduzeo mu loptu i svladao Oblaka za konačnih 2:0.

U Kupu Nemačke, Borusija iz Menhengladbaha je završila takmičenje iznenađujućim porazom od drugoligaša Hanovera od 3:0. Lajpcig je bio siguran protiv Hanze (2:0), dok je Frajburg kao gost pregazio Hofenhajm sa 4:1 za prolaz u narednu rundu.

U sjajnom derbiju Berlina, Union je kao gost pobedio Hertu sa 3:2 i takođe obezbedio prolaz u četvrtfinale. Parovi završnice DFB pokala biće određeni u nedelju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA