≫ 

Menadžer Junajteda objasnio zašto je izveo Ronalda: Možda će i on jednom uraditi isto

Rangnik dodaje da bi ponovo uradio isto

  • 3
Kristijano Ronaldo Printskrin: Twitter/ESPN FC

Besan je bio Kristijano Ronaldo na menadžera Mančester junajteda Ralfa Rangnika što ga je izveo sa terena protiv Brentforda u 71. minutu, i to je jasno pokazao u trenutku kada je svoje mesto ustupio Hariju Megvajeru.

Dobacio je Portugalac Rangniku i ptao ga zašto on i zašto gaje izvukao, a Nemac je posle meča objasnio da je to bila taktička odluka.

- Morao sam da odlučim šta je najbolje za tim. Prethodno smo protiv Aston Vile vodilis a 2:0 i primili smo dva gola, nisam želeo da se ista greška ponovi. Razumem njegove ambicije, ali možda će i on jednog dana, kada bude menadžer u budućnosti, učiniti isto u 75. minutu - rekao je Rangnik i dodao:

- Ronaldo je bio povređen, nije igrao nedelju i po dana. Imali smo na klupi igrače poput Rašforda ili Marsijala, pa zašto da ih ne iskoristimo? Ponovo bih doneo istu odluku. Najvažnije je da pobeđujemo.

Junajted je u trenutku Ronaldovog izlaska vodio sa 2:0, zatim je Markus Rašford pogodio za 3:0, da bi domaćin u finišu stigao do počasnog gola i konačnih 1:3.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • FANTOM

    20. januar 2022 | 10:55

    Gledao sam utakmicu. Morao ga je još u poluvremenu zameniti. Vrlo loša igra i ljutnja zašto mu ne dodaju loptu i kada je van učešća u napadu. Vreme da se polako povuče.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA