Da li je lepa portparolka Sanja "završila" Voši najveće pojačanje?

Bivši golman Vojvodine se vraća u Novi Sad

  • 2
Emil Rockov

Foto: Marko Jovanović

Fudbalski klub Vojvodina danas je dobio još jedno pojačanje za nastavak sezone, pošto će dres popularne stare dame na proleće nositi i golman Emil Rockov, koji je stigao na pozajmicu iz mađarskog Fehervara.

Rockov je ponikao u mlađim kategorijama Vojvodine, a prvotimac je bio od 2017. do 2020. godine, kada je osvojio Kup Srbije i prešao u mađarski Fehervar. Od terena ga je u prethodnom periodu odvojila povreda, ali kako sam kaže, sada je spreman da pomogne Voši.

Posle duge povrede i pauze od osam meseci, jednostavno je došlo do spleta okolnosti da sam ponovo ovde i srećan sam zbog toga. Težak period tokom povrede prevazišao sam zahvaljujući Saši Semerediju, putevi su me ponovo vratili u Novi Sad - rekao je Rockov, pa doda:

Ovo je za mene novi izazov, koji će me mentalno ojačati i sve ono što sam naučio tokom pauze, sada želim da iskoristim i pretočim na teren. Fizički sam potpuno spreman i jedva čekam da pomognem ekipi, zato sam i tu, da Voša ostvari sve svoje ciljeve.

Moguće da je Rockovom povratku na stadion ''Karađorđe'' doprinela i portparolka Vojvodine, Sanja Beba Kružević, sa kojom je golman nedavno bio na odmoru na Sejšelima. U galeriji pogledajte slike portparolke novosadskog kluba:

 

Video: Larisa Rikelme diže temperaturu u Novoj godini: U mini bikiniju se uvija i trese pozadinom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA