Ima 20 godina, a stavio se na raspolaganje da pomaže mlađim saigračima u Zvezdi

Kolegijalan gest Strahinje Erakovića na pripremama

  • 3
Strahinja Eraković Foto: Marko Jovanović

Fudbaler Crvene zvezde Strahinja Eraković izjavio je da svaki trening na pripremama u Antaliji pojednako važan i dodao je da se trudi da što više pomaže mlađim saigračima.

- Dosta su bitne sve vežbe koje radimo. Prvih nedelju dana radimo na kondiciji, kako bi se fizički spremili što bolje. Posle toga će doći i ono malo lepše - rad sa loptom, iako smo i do sada pokrivali to koliko je bilo moguće. Naravno, tu je i svakodnevni rad na taktici. Postavljamo šablone koje imamo, i uklapamo kako bi to trebalo da izgleda na terenu - rekao je Eraković za klupski sajt.

Defanzivac Zvezda osvrnuo se i na mladog saigrača Andreja Ðurića, štopera rođenog 2003. godine, koji se po prvi put našao na pripremama sa prvim timom crveno-belih.

- Sigrno da mogu da mu pomognem. Trudim se da mu dajem korisne savete kako bi mu ove prve pripreme protekle što bolje. Šta god mu zatreba tu sam za njega i podržavaću ga u svemu, kao i sve mlađe saigrače - rekao je Eraković.

Video: Srbi i Hrvati se svađaju zašto letuje tamo, dok fudbaler Zvezde uživa na Hvaru sa devojkom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • šumadinac

    20. januar 2022 | 18:46

    Dečko kome ti nešto da pokažeš, bolje radi na sebi i batali trip da si vrhunski igrač jer ako se ne spustiš na zemlju nema od tebe ništa.

  • Sumadinka#

    21. januar 2022 | 02:19

    A kome ste rekli? Ovo sto ste obojica napisali, to je samo vas komentar!Niste vi njegov trener ili menadžer, pa da od vas nešto i nauci....šta imate vi koga da komentarišete, navikli ste da ako nekoga komentarišete onda ste vi učinili pravu stvar....izbacili ste frustraciju iz sebe....bolje bi vam bilo da više radite a manje komentarišete!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA