≫ 

Zvezda odigrala prvu prijateljsku, Ohi iz penala do prvenca u crveno-belom

Zanimljiva provera za izabranike Dejana Stankovića

  • 7

Fudbaleri Crvene zvezde već nekoliko dana treniraju u Turskoj, a ovog četvrtka odradili su nešto drugačiji trening u odnosu na ono što je viđeno do sada. Odigrali su prvi prijateljski meč.

Podeljeni u dve ekipe na crvene i plave (teget) odigrali su kontrolnu utakmicu dva puta po 30 minuta i pokazali da su se uželeli fudbala.

Plavu ekipu predvodio je Nebojša Milošević, a crvenu Nenad Sakić i Nenad Milijaš, dok je sve nadgledao šef stručnog štaba Dejan Stanković.

Prvo je plave u prednost doveo Petar Stanić koji je u 20. minutu na centaršut Falka glavom poslao loptu mrežu. Ipak, uzvratili su crveni, jer je sa bele tačke u 29. minutu pogodio novajlija iz Moldea, Norvežanin Ohi Omoižuanfo, a penal je izborio mladi Stanković.

Ređale su se šanse na obe strane, ali su na visokom zadatku bili i defanzivci, pa je Dejan Stanković mogao da bude veoma zadovoljan onim što je video na trening meču u Antaliji, navode na sajtu Crvene zvezde.

I, kada je delovalo da će se meč završiti rezultatom 1:1, stvari je u svoje ruke preuzeo Radovan Pankov koji je prvo osvojio loptu na sredini, a potom i odlično proigrao Aleksandra Kataija, koji je golom doneo pobedu plavom timu.

Izabranike Dejana Stankovića u petak očekuje prvi slobodan dan od okupljanja ekipe u Beogradu, posle čega će nastaviti predano da rade na pripremama u Antaliji.

Video: Delije su dočekale Ohija: Ubojiti napadač zvanično promovisan na Marakani

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mladson

    20. januar 2022 | 20:29

    Pa kako drugačije... Pa bre odsto daleko pa i na prijateljskim dobijate kao penale!!! E bre bre... Jadno...

  • Pera

    20. januar 2022 | 21:29

    Sreća pa nema VAR na treningu

  • Rm

    21. januar 2022 | 18:09

    Sta ti je navika sami sebi sviraju penale hahaha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA