≫ 

Robinjo posle potvrđene kazne stavljen na Interpolovu poternicu, ne sme da mrdne iz Brazila

Bivši fudbaler zbog silovanja za koje mu je izrečena kazna od devet godina u Italiji nema kud nego da boravi u matičnoj zemlji

  • 1
robinjo

Foto: youtube/Santos Futebol Clube

Bivši fudbaler Milana, Mančester Sitija i drugih klubova, Brazilac Robinjo, proživljava teške trenutke u životu jer je i sam načinio teško delo - silovanje. On je zbog ovog gnusnog čina izvršenog 2013. godine u -Italiji (u jednom noćnom klubu u Milanu), u toj zemlji osuđen na devet godina zatvora, ali izbegava izdržavanje kazne jer je van domašaja pravosudnim i policijskim organima Italije.

Robinjo se nalazi u Brazilu već neko vreme, odakle je pisao žalbe na presudu, a kako mu ni poslednja, adresirana na Kasacioni sud, nije usvojena - svoj život će maltene do kraja morati da veže isključivo za Brazil.

Naime, Robinjo je sada stavljen i na Interpolovu poternicu što znači da će čim izađe iz Brazila biti uhapšen i deportovan u Italiju na odsluženje kazne.

Podsetimo, Brazil prema zakonima ne izručuje državljane svoje zemlje, te je jasno da je Robijno siguran i slobodan čovek u svojoj zemlji. Ipak, to nije u 195 drugih država, koje izručuju lica sa Interpolove poternice.

Prema najavama sa Apenina, Italija će tražiti od Brazila da Robinjo izdržava kaznu u svojoj zemlji, pa ostaje da se vidi da li će nekadašnji fudbaler Reala i reprezentativac Brazila naći iza rešetaka u svojoj zemlji.

Video: Tošić pobegao iz Beograda i napravio rođendansku zurku! Posebna torta, a jedan detalj bode oči

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 😏😏😏

    20. januar 2022 | 22:40

    Sreca pa je Brazil velika zemlja, ne mora nikad ni da izadje. Kako bi bilo zabavno da je Crnogorac 😄😄😄

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA