≫ 

Jović startovao za Real, pa sa klupe video jedan od luđih preokreta Madriđana u Kupu

Gosti sa igračem manje do preokreta u drugom produžetku

  • 2
real madrid

Foto: Tanjug/Ap

Fudbaleri Reala, verovatno ni sami ne znaju kako, plasirali su se u četvrtfinale španskog Kupa Kralja iako su do 108. minuta gubili od Elčea 1:0 - i to sa igračem manje. I taman kada su mnogi "videli" senzacionalnu eliminaciju Anćelotijevog tima, dogodio se veleobrt u samo nekoliko minuta - Isko je pogodio u 108. i Azar u 115. minutu i tako okrenuli utakmicu očas posla, 1:2.

Za goste je od prvog minuta, u odsustvu Benzeme, zaigrao Luka Jović, no nije se proslavio pa ga je u 79. minutu zamenio jedan od ključnih igrača preokreta Isko.

Fudbal Kopa del Rej Elče Real Madrid Elche Copa del Rey

Foto: Tanjug/AP

Pogodak za Elče dao je Verdu u 103. minutu, i to je bilo sve od napadačkog repertoara tima iz Alikantea koji će dugo pamtiti ovaj meč i zbog neverovatnog promašaja pri rezultatu 0:0, kada je Argentinac Kariljo sa jedva pet metara promašio potpuno prazan gol.

 

Elče je, ipak, ostao nekažnjen za veliki promašaj Karilja, sačuvali su domaćini svoju mrežu i ušli u produžetke sa renomiranim rivalom koji je bio lišen pomoći nekolicine igrača koje je Anćeloti odmarao.

Euforiju na stadionu doneo je Verdu, i to samo minut pošto je Marselo isključen zbog grubog prekršaja. Fudbaler domaćeg tima je izveo slobodan udarac, lopta mu se odbila od "zida", a iz drugog pokušaja bio je precizniji, istina uz "pomoć" grača Reala postavljenih u bloku od kojih se lopta odbila i završila tamo gde golman gostiju nije mogao da je dohvati.

Malo ko je u tom trenutku verovao u prolaz Reala. Gol minusa, igrač minusa, i tako malo vremena do kraja...

Real je, ipak, i ovog puta potvrdio klasu, navalio je u preostalom vremenu na gol Elčea i iako sa igračem manje u polju, dva puta uspeo da natera rivala na kapitulaciju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA