Drama afričkog fudbalera: Promašio penal za prolaz dalje, sada mu policija štiti kuću

Svakakve situacije viđamo na Afričkom kupu nacija

  • 0
Sijera Leone, Afrički kup nacija, navijači Foto: Tanjug / AP

Fudbal u Africi je na nekom skroz drugom nivou u odnosu na Evropu. Fudbal nije ni blizu vrhunskog nivoa, golova na ovogodišnjem izdanju Afričkog kupa nacija nije bilo puno, ali zanimljive scene stižu nam gotovo svakodnevno. Najnovija dolazi iz Sijere Leonea.

Reprezentativci te zemlje nisu uspeli da obezbede prolaz u dalju rundu takmičenja, pošto su u grupnoj fazi završili kao trećeplasirani tim, a onda završili kao peta ekipa u poretku trećeplasiranih što nije bilo dovoljno za prolaz dalje. A sve je moglo da bude drugačije da je Kei Kamara realizovao penal.

Kamara je preuzeo odgovornost i u 85. minutu pokušao da izjednači rezultat protiv Ekvatorijalne Gvineje, ali u tome nije uspeo, pa je Sijera Leone na kraju poražena minimalnim rezultatom i eliminisana sa Afričkog kupa nacije.

Promašeni penal je 37-godišnjem fudbaleru i njegovoj porodici naneo mnogo problema, pošto su izrevoltirani državljani njegove zemlje otišli ispred porodičnog doma Kamare, pa je čak i policija morala da interveniše kako bi sprečila dalje incidente.

Video: Larisa Rikelme diže temperaturu u Novoj godini: U mini bikiniju se uvija i trese pozadinom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA