≫ 

Vlahović vest dana u Italiji: Gazeta ga već obukla u dres Juventusa na naslovnoj strani!

Italijanska Gazeta na naslovnoj strani donosi informaciju da će Stara torinska dama ubrzati konkretne korake kako bi angaživala srpskog reprezentativca do kraja prelaznog roka

  • 5
Dušan Vlahović, Gazeta delo Sport

Foto: Gazzetta.it

Dušan Vlahović je eksplodirao u Italiji u dresu Fiorentine, a ovog prelaznog roka je na meti velikih klubova. Pominjali su se Arsenal, Atletiko Madrid, Totenhem, pa i Mančester Siti i Bajern... ali uvek je glavni kandidat ostao Juventus.

Najtrofejniji italijanski klub je ujedno i želja samog Vlahovića, a prema pisanju italijanske Gazete, izgleda da će se kockice posložiti u narednih 10 dana do kraja prelaznog roka.

Čuveni italijanski list je Vlahovića stavio na naslovnu stranu uz montažu da je već u dresu Juventusa.

Kako se navodi, Juventus je krenuo u poslednji napad na Srbina, svestan da vreme ističe i da ima svega još 10 dana da pripremi ponudu koja će promeniti mišljenje tvrdoglavom predsedniku Fiorentine Roku Komisu, koji je do sada uporno odbijao ponude za Vlahovića.

Međutim, Gazeta navodi da je Juve pripremio ponuud koja će mu promeniti mišljenje.

Podsetimo, Vlahoviću ugovor sa Fiorentinom ističe za godinu i po dana i ukoliko želi nešto ozbiljnije da zaradi, Fiorentina bi morala da ga proda što pre, pošto pregovori oko novog ugovora nisu urodili plodom, pošto Vlahović smatra da je vreme za iskorak u karijeri i prelazak u jači klub.

Video: Ekskluzivan intervju s Dušanom Vlahovićem: O Ibrinoj poruci na srpskom, razgovoru s Ronaldom...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA